WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι πιο συχνές σκέψεις των γυναικών την ώρα του σεξ


28 Ιουλίου 2014

Η αλήθεια είναι ότι την ώρα του σεξ οι άσχετες σκέψεις δεν έχουν θέση. Κι όμως, κάτι μπορεί να συμβεί που να χαλάσει την ερωτική ατμόσφαιρα κάνοντας σας να χάσετε οποιαδήποτε επαφή. Το μυαλό ξεφεύγει και σκέφτεται άλλα πράγματα. Μεταξύ μας σίγουρα σας έχει συμβεί κάποια στιγμή στη ζωή σας. Οι πιο συχνές σκέψεις "εκτός θέματος" είναι οι παρακάτω:

«Το θέμα του μεγέθους»: Υπάρχουν αρκετοί μύθοι που συνδέουν το μέγεθος του πέους με το μέγεθος των χεριών, των ποδιών, ή ακόμη και της μύτης σωστά; Διάβασες τα σημάδια, έλεγξες διακριτικά και τη στιγμή της αλήθειας συνειδητοποιείς πως όλα αυτά που είχες ακούσει δεν ισχύουν. Ψυχραιμία.

«Η κακή επένδυση σε εσώρουχα»: Τσάμπα το οδοιπορικό στα μαγαζιά αναζητώντας το πιο σέξι σετ εσωρούχων προκείμενου να τραβήξετε την προσοχή του. Καμία σημασία. Ούτε με γεια δεν σας είπε. Λογικό λοιπόν είναι να σκέφτεστε τα λεφτά που ξοδέψατε.

"Κυτταρίτιδα": Πόσες φορές έχετε αλλάξει στάση γιατί σκέφτεστε πως οι ατέλειες σας φαίνονται πιο έντονα; Το μυαλό καλό στα κιλά και αναπολείτε εκείνες τις εποχές που ήσασταν αψεγάδιαστες. Κακό timing. Kάντε focus στο σεξ και μην ασχολείστε με θέματα που δεν είναι της στιγμής. Εξάλλου πολλοί λένε πως το σεξ είναι γυμναστική.

«Μα καλά, είναι τόσο εγωιστής;»: Αυτό δικαίως θέλει σκέψη και συζήτηση. Το σεξ είναι αμφίρροπη σχέση και ο εγωισμός δεν έχει θέση.

«Ωραίες οι φαντασιώσεις αλλά με μέτρο»: Οι φαντασιώσεις δημιουργούν από μόνες τους μια ερωτική ατμόσφαιρα αλλά θέλει ένα όριο. Το να φαντασιώνεστε κάθε φορά που κάνετε σεξ κάποιον άλλον και όχι τον ερωτικό σας σύντροφο αυτό είναι ανησυχητικό. «Νομίζω πως άκουσα το κινητό μου»: Μήνυμα; Email, Like στο facebook; Ό, τι κι αν είναι μπορεί να περιμένει. Και καλό θα ήταν την επόμενη φορά να έχετε φροντίσει να βάλετε το κινητό σας αθόρυβο. «Δεν γίνεται να χάνουμε τόση ώρα στο σεξ»: Στον αντίποδα του γρήγορου σεξ αλλά και του εγωιστή έρχεται εκείνη που δεν λέει να τελειώσει. Λογικό οι ακραίες καταστάσεις να σας προβληματίζουν.  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.