WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ξέρετε τι θέλετε απ΄τη ζωή σας;


30 Ιουλίου 2014

Και πώς μπορείτε να το διεκδικήσετε; 

Μάθετε μερικούς τρόπους για να παίρνετε αυτό που επιθυμείτε διακριτικά και αποτελεσματικά. Είτε είναι αύξηση, είτε διακοπές, είτε απλά το τηλέφωνο από τον άντρα στην άκρη του μπαρ.

  • Σκεφτείτε τα δικαιώματά σας. Πολλές φορές μπορεί να υποχωρείτε για διάφορα θέματα στη ζωή σας υπονομεύοντας τη αξία και τη σημασία που έχουν για σας. Αν θέλετε λοιπόν να ζητήσετε άδεια, ρεπό ή αύξηση από τον ανώτερό σας, σκεφτείτε ότι είναι στα δικαιώματά σας. Επιλέξτε λοιπόν τι θέλετε να κάνετε.
  • Είναι σημαντικό να έχετε ξεκάθαρη εικόνα γι΄αυτό το οποίο διεκδικείτε. Να μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να πείσετε και τους άλλους γύρω σας για ποιο λόγο έχει τόση σημασία για σας. Δείχνετε μία ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλετε.
  • Να είστε ευγενικοί. Αν χάσετε τους τρόπους σας τότε θα χάσετε και το δίκιο σας. Ό, τι κι αν είναι αυτό που θέλετε προσπαθήστε να μείνετε πάντα ψύχραιμοι και ευγενικοί.
  • "Ο επιμένων νικά". Αυτό να έχετε στο μυαλό σας. Αν δεν καταφέρνετε να πάρετε αυτό που θέλετε με την πρώτη μην εγκαταλείπετε το στόχο σας. Συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι τέλους.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.