WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ιδέες για να περάσετε μια δημιουργική Κυριακή!


31 Αυγούστου 2014

Με τον Αύγουστο στην εκπνοή του, δεν αποκλείεται να νιώσετε μελαγχολία και λίγη θλίψη. Οι αλλαγές όμως των εποχών δεν θα πρέπει να σας ρίχνουν και τη διάθεση. Εμείς λοιπόν σας έχουμε μερικές ιδέες για να περάσετε όμορφα την τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού!

  • Στην πρώτη θέση βρίσκεται η πρόταση για μία ολόκληρη μέρα στην παραλία. Ο καιρός θα είναι καλός και γι’ αυτό μην κλειστείτε στο σπίτι. Ξυπνήστε πρωί και επιλέξτε μια παραλία κοντά στην Αθήνα. Μια καλή πρόταση είναι να πάτε προς το Σούνιο ή προς το Λουτράκι!
  • Αν τώρα δεν θέλετε να ξεσηκωθείτε με τη θάλασσα και προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι για να οργανωθείτε για την εβδομάδα που έρχεται, είναι δεκτό αλλά δεν χρειάζεται να μείνετε μόνοι σας. Σηκωθείτε απ΄το κρεβάτι, βάλτε μουσική και ετοιμάστε ένα τέλειο πρωινό. Τελειώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε με τις δουλειές που έχετε και το απόγευμα καλέστε τους φίλους σας. Σίγουρα, έχετε να πείτε πολλά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
  • Πηγαίνετε σινεμά. Επιλέξτε να δείτε μια ταινία σε κάποιο θερινό σινεμά της πόλης.
  • Πηγαίνετε κόντρα στη διάθεσή σας και χαμογελάστε ακόμα και στα δύσκολα. Αυτό που εκπέμπετε θα σας επιστραφεί.
  • Μαγειρέψτε. Η μαγειρική είναι αγχωλιτική. Μπείτε στην κουζίνα, φορέστε την πιο ωραία ποδιά σας και μαγειρέψτε κάτι ξεχωριστό που θα σας φτιάξει τη διάθεση όταν θα δείτε το αποτέλεσμα. Πάρτε ιδέες με συνταγές, εδώ.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.