WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εσείς ποια super δύναμη θα θέλατε να είχατε;


2 Σεπτεμβρίου 2014

Μιλώντας για τις διάφορες άβολες και δύσκολες στιγμές της ζωής μας, όπου θα θέλαμε να εξαφανιστούμε με ένα μαγικό τρόπο ή να βρούμε μια αστραπιαία λύση σκεφτήκαμε πόσο βολικό θα ήταν αν είχαμε διάφορες υπερδυνάμεις. Σαν τους αγαπημένους super ήρωες της Μarvel. Μετά από συζήτηση καταλήξαμε στις εξής πιο πολυπόθητες υπερδυνάμεις που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να σε βγάλουν απ΄τη δύσκολη θέση.

  1. Να διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων. Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να μπορούσες να μπεις στο μυαλό κάποιου; Να δεις τι σκέφτεται για σένα ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει αλλά και να ξέρεις πως να αντιδράσεις.
  2. Να μπορείς να εξαφανίζεσαι. Πόσο ωραίο θα ήταν σε κάθε άβολη στιγμή να γινόμασταν αόρατοι; Να μπορούσαμε να τρυπώναμε σε μέρη που δεν έχουμε πρόσβαση και όχι μόνο. Να είμαστε παρόντες σε συζητήσεις που δεν θα έπρεπε.
  3. Να μπορείς να διακτινίζεσαι. Από τις πιο αγαπημένες υπερδυνάμεις όσων λατρεύουν τα ταξίδια. Σήμερα, μπορεί να είσαι στο Παρίσι, το βράδυ στη Ρώμη ή στο Μανχάταν.
  4. Να μπορούσες να ταξιδεύει στο χρόνο. Να γύρναγες πίσω σε όμορφες στιγμές και να τις ξαναζούσες ή άσχημες στιγμές και να διόρθωνες πράγματα και καταστάσεις.
  5. Να πετάς. Σίγουρα η μετακίνηση γίνεται παιχνίδι. Το αίσθημα όμως του να βρίσκεσαι ψηλά κοιτώντας από μία άλλη οπτική τους πάντες και τα πάντα είναι μοναδικό. Είσαι ελεύθερος.
  6. Να μπορείς να μιλάς σ΄όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η δύναμη αυτή θα ήταν ιδανικό να μπορούσε να συνδυαστεί με την ικανότητα του να πετάς ή να διακτινίζεσαι.
  7. Να μπορείς να μεταφέρεις πράγματα απλά και μόνο μ' ένα σου βλέμμα. Βολικό για τις ώρες που ξαπλώνεις στο καναπέ και συνειδητοποιείς πως το κοντρόλ είναι στο τραπεζάκι μπροστά σου ή στο καλύτερο σημείο της ταινίας θες νερό κτλ.
  8. Να έχεις εξουσία, χρήμα και δόξα χωρίς να μπορεί ποτέ κανείς και τίποτα να στα στερήσουν.
  9. Να μπορείς να θεραπεύεις. Να μπορούσες να βοηθήσεις κάποιον να γίνει καλά απλά και μόνο με ένα σου άγγιγμα.
  10. Να είσαι σοφός. Να έχεις γνώσεις για τα πάντα.
  11. Να βλέπεις το μέλλον ώστε να προετοιμάζεσαι γι΄αυτό.
  12. Να μπορείς να τρως όσο θες, ότι θες και όποτε θες χωρίς να παχαίνεις. (Καθαρά γυναικεία επιθυμία για super δύναμη)
  13. Να μείνεις για πάντα νέος και όμορφος. Όσο παρατραβηγμένο κι αν ακούγεται πολύ θα ήθελα να μείνουν νέοι, γοητευτικοί με σφριγηλό δέρμα χωρίς ρυτίδες και την ανάγκη των botox.
  14. Nα μπορείς να προσφέρεις την ευτυχία στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
  15. Να ακούς τους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια και να σώζεις τη ζωή τους.
  16. Να μπορείς να ζήσεις μέσα στα όνειρά σου ή να τα κάνεις πραγματικότητα.

Ίσως, κάποιοι να πιστεύουν πως η ζωή τους θα ήταν πιο εύκολη έτσι και μάλλον δεν έχουν άδικο. Μεταξύ μας όμως οι άνθρωποι γεννιούνται με υπερδυνάμεις απλά αγνοούν την ύπαρξή τους. Γιατί για να παλέψεις για τα όνειρά σου, να προστατεύσεις τον εαυτό σου, να φροντίσεις τους ανθρώπους που αγαπάς, να σώσεις τον κόσμο, να τους κάνεις ευτυχισμένους, να ταξιδέψεις, να μάθεις, να γνωρίσεις, να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις, να επικοινωνήσεις, να μην τα παρατάς, να δημιουργήσεις, να ερωτευτείς, να πληγωθείς, να γελάς, να ελπίζεις, να έχεις θάρρος, να διεκδικείς, να ζήσεις τη κάθε στιγμή στο έπακρο όπου κι αν βρίσκεσαι θέλει δύναμη. Τη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.