WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το Σαββατοκύριακο γίνεστε πιο χαρούμενες...


11 Οκτωβρίου 2014

Ζείτε μία έντονη καθημερινότητα με χιλιάδες πληροφορίες τις περισσότερα απ΄τα οποίες δυσκολεύεστε να τις επεξεργαστείτε λόγω έλλειψης χρόνου. 24 ώρες έχει η μέρα αυτό είναι defacto, τώρα πως εσείς θα μοιράσετε τις υποχρεώσεις, τις ανάγκες, τα θέλω και τις δουλειές σας μέσα στο χρονικό αυτό περιθώριο είναι άλλο θέμα.

Επειδή όμως η ζωή είναι ωραία και αξίζει να ζείτε την κάθε μέρα στο έπακρο και με καλή διάθεση σας έχουμε μερικές συμβουλές που υπόσχονται να βελτιώσουν τη καθημερινότητά σας.

  • Οι περισσότεροι αναζητούν την ευτυχία σαν να βρίσκεται έξω από τις δυνατότητές τους. Σαν κάτι ουτοπικό. Η ευτυχία όμως είναι επιλογή και δεν είναι κάτι φανταστικό. Μπορείτε να είστε ευτυχισμένες επειδή έχετε την υγεία σας, τη δουλειά σας, την οικογένεια σας ή τους φίλους σας. Η ευτυχία δεν βρίσκεται στα προφίλ των άλλων στο facebook ή στο Instagram.
  • Χαλαρώστε. Βρείτε λίγο χρόνο και αποσυνδεθείτε. Αφήστε για λίγο κινητά, tablets, τον υπολογιστή και πηγαίνετε μία βόλτα. Τα πρώτα λεπτά που θα απομακρυνθείτε θα νιώσετε αμηχανία και ανασφάλεια. "Κι αν συμβεί κάτι;", "Κι αν με ψάχνουν;" Σε μίση ώρα θα είστε και πάλι πίσω στον ψηφιακό σας κόσμο όμως αξίζει να ζείτε ελεύθεροι και για λίγο στον πραγματικό κόσμο. Τι λέτε;
  • Αποφασίστε να είστε ευγενικοί. Πολλές φορές η εύκολη επιλογή είναι να είμαστε αγενείς γιατί έτσι γινόμαστε πιο κατανοητοί ή γίνεται η ‘δουλειά μας πιο γρήγορα’. Αν επιλέξετε να είστε ευγενικοί όμως ίσως ανακαλύψετε ότι έχετε καλύτερη διάθεση και περισσότερη θετική ενέργεια.
  • Γελάστε. Το γέλιο είναι θεραπεία. Έχουμε ανάγκη από χαρούμενους ανθρώπους. Τα χαμόγελα δεν φτιάχνουν μόνο τη δική σας διάθεση αλλά και των ανθρώπων που είναι γύρω σας.
  • Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα καλό είναι να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μάθετε να λέτε ‘όχι’ στις πολλές υποχρεώσεις και διαχειριστείτε τον χρόνο σας καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο σας ανήκει και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Κοιμηθείτε, πηγαίνετε για ψώνια, ακούστε μουσική, διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο σε κάποιο πάρκο ή στη θάλασσα. Κάντε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.