WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μερικοί λόγοι που τα Χριστούγεννα ξαναερωτεύστε...


26 Δεκεμβρίου 2014

Καμία φορά γυρεύετε την ευτυχία αλλά δεν συνειδητοποιείτε πως βρίσκετε στις μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σας! Οι γιορτές λοιπόν αυτές είναι ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και φυσικά να ξαναερωτευτείτε το σύζυγό σας!

Πώς; Παρατηρώντας τα εξής:

  1. Ξυπνούν μέσα του όλα εκείνα τα τρυφερά συναισθήματα που κρύβει κατά τη διάρκεια του έτους. Αφήνετε, γίνεται πιο ευαίσθητος και εκδηλωτικός.
  2. Μπορεί να μην του αρέσει η πολυκοσμία που συμβαίνει τις μέρες αυτές στα πολυκαταστήματα αλλά τρελαίνετε στα καταστήματα παιχνιδιών. Του αρέσει να χαζεύει με τις ώρες ψάχνοντας το κατάλληλο παιχνίδι για τα παιδιά σας (αρκεί μετά να μην χρειαστεί να περιμένει μία ώρα στο ταμείο).
  3. Έχει αγωνία όταν έρθει η ώρα να ανοίξουν τα δώρα. Περιμένει να βοηθήσει τα παιδιά να συναρμολογήσουν τα παιχνίδια και να παίξει μαζί τους.
  4. Χαίρεται να σας βλέπει όμορφες και περιποιημένες.
  5. Παρακολουθεί αδιαμαρτύρητα χριστουγεννιάτικες ταινίες με τα παιδιά!
  6. Ντύνετε Άγιος Βασίλης και δίνει τα δώρα στα παιδιά. Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.
  7. Απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες στιγμές με την οικογένεια. Οι περισσότεροι άντρες όσο κι αν το παίζουν προοδευτικοί κατά βάθος λατρεύουν τις παραδόσεις. Ακόμη, κι αν γκρινιάζουν γι΄αυτά.
  8. Περιμένουν με ανυπομονησία να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σας. Μακριά από παιδιά και υποχρεώσεις ζώντας οι δύο σας την μαγεία των Χριστουγέννων!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.