WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί το ελληνικό ερωτηματικό έχει γίνει το πιο δημοφιλές tattoo;


16 Ιουλίου 2015

erotimatiko6-11.jpg

Κάθε τατουάζ κρύβει μια δικιά του ιστορία. Σηματοδοτεί μια στιγμή, μια στάση ζωής ή κάτι αγαπημένο. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να συμβολίζει, να ξορκίζει και να δίνει κουράγιο σε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν ή αντιμετωπίζουν ένα "θηρίο". Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Project Semicolon.

semi-colon-tattoo-wrist

Μια ομάδα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζεται ως ένα μη-κερδοσκοπικό κίνημα που βασίζεται στην πίστη και είναι αφιερωμένο στην παροχή ελπίδας και αγάπης σε όσους υποφέρουν από κατάθλιψη, αυτοκτονικές τάσεις, εθισμούς και τάσεις αυτό-τραυματισμού, ξεκίνησε να περνάει το μήνυμα της ελπίδας και της μάχης ενάντα στις ψυχικές νόσους. Το τατουάζ που μοιάζει με ελληνικό ερωτιματικό, μα στο εξωτερικό συμβολίζει την άνω τελεία, έχει γίνει άκρως δημοφιλές. "Το ερωτηματικό (σ.σ. η άνω τελεία δηλαδή) χρησιμοποιείται από τον συγγραφέα όταν θα μπορούσε να τελειώσει μια πρόταση αλλά τελικά επιλέγει να μην το κάνει. Ο συγγραφέας είσαι εσύ και η πρόταση είναι η ζωή σου", δηλώνει η ιδρύτρια της οργάνωσης, Amy Bleuel.

8-semicolon-tattoo-on-neck

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.