WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι για να δημιουργήσετε το δικό σας blog


12 Μαρτίου 2016

Στην εποχή μας το blogging έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος της σύγχρονης γενιάς. Οι άνθρωποι διαβάζουν ακόμα βιβλία, αλλά πολλοί από αυτούς προτιμούν να μαθαίνουν νέες πληροφορίες πιο γρήγορα και σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Το blogging δίνει στους ανθρώπους από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Αν και εσείς αναζητάτε να κάνετε νέα πράγματα, ένα από αυτά είναι να δημιουργήσετε το δικό σας blog. Διαβάστε παρακάτω τους λόγους για να το τολμήσετε.

  1. Θα βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας.

Δημιουργώντας ένα blog, έχετε την ευκαιρία να συμβουλέψετε ανθρώπους που δυστυχώς δεν μπορούν να απευθυνθούν κάπου αλλού. Για παράδειγμα ένα blog για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι, θα το διαβάσουν όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευτούν έναν ψυχολόγο. Γράφοντας άρθρα με χρήσιμες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε τη ζωή κάποιου καλύτερη.

  1. Θα αποκτήσετε αυτοπειθαρχία.

Εάν είστε blogger, θα πρέπει να γράφετε, να επεξεργάζεστε και να δημοσιεύετε άρθρα ή βίντεο σε τακτική βάση. Επιπλέον, θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια και είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τα πάντα στην ώρα τους. Διαφορετικά οι αναγνώστες θα χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και θα διαβάσουν κάτι άλλο. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το blog σας δημοφιλές και χρήσιμο, θα πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας και να είστε πειθαρχημένοι. Η τεμπελιά και η αναβλητικότητα δεν έχουν καμία θέση.

  1. Θα μοιραστείτε τη γνώμη σας με το ευρύ κοινό.

Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά κάθε δημιουργικό άτομο έχει ανάγκη να αυτοεκφράζεται και να είναι αναγνωρίσιμο. Στη σημερινή εποχή έχετε την ευκαιρία να γίνετε δημοφιλείς από το δικό σας blog. Μόλις το δημιουργήσετε θα είστε σε θέση να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η δημοτικότητα σημαίνει και ευθύνη, γιατί θα διαβάσουν τα άρθρα σας αρκετοί συνάνθρωποι σας.

  1. Είναι ένα τέλειο εργαλείο αυτο-εκπαίδευσης

Ένας άλλος καλός λόγος για να ξεκινήσετε το δικό σας blog, είναι η ανάπτυξη σε πνευματικό επίπεδο. Στην αρχή θα απορροφήσετε μεγάλη ποσότητα πληροφοριών και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα βασικά. Αργότερα, εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τη τεχνολογία και τα τεχνάσματα του μάρκετινγκ. Επιπλέον, θα μάθετε να καταλαβαίνετε τους ανθρώπους και θα σίγουρα θα βελτιώσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες.

  1. Μπορεί να γίνει μια πηγή εισοδήματος

Η βιομηχανία του διαδικτύου επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Έτσι ένα μέσο για να αποκτήσετε χρήματα, είναι να δημιουργήσετε ένα blog, που θα γίνει χρήσιμο στους αναγνώστες. Είναι μια δουλειά που θα έχει πάντα ζήτηση, χωρίς να απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες. Εξάλλου το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πληροφορίες για αρχάριους bloggers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.