WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας


27 Μαρτίου 2016

Για αρκετές κοπέλες η αδελφή ψυχή είναι κάτι τι ουτοπικό και το άπιαστο. Κι όμως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που όταν τον γνωρίσετε, θα νιώσετε ότι έχετε βρει εκείνον, τον ξεχωριστό! Αν όμως αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το αν ο σύντροφο σας είναι το άλλο σας μισό, υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν αυτό το άτομο που έχετε βρει είναι πραγματικά ξεχωριστό.

  1. Είναι προστατευτικός

Ενδιαφέρεται πραγματικά για τα χόμπι σας, τη δουλειά σας και τον τρόπο που ζείτε. Δεν είναι πιεστικός, απλά σας νοιάζεται. Είναι προστατευτικός και θέλει να σας βλέπει να χαμογελάτε, ενώ όταν είστε λυπημένες κάνει τα πάντα για να σας αλλάξει τη διάθεση.

  1. Αγαπά τη φωνή σας

Αν ο φίλος σας, σας παίρνει τηλέφωνο απλά για να ακούσει μόνο τη φωνή σας, αποτελεί ένα σημάδι ότι είναι το άλλο σας μισό. Επίσης, αν σας ακούει πραγματικά χωρίς διακοπή, ακόμα και όταν λέτε ανοησίες, τότε είναι σίγουρα ο φύλακας άγγελος σας.

  1. Δεν αποδοκιμάζει την εμφάνισή σας

Μπορεί να μη του αρέσει ένα ρούχο σας, αυτό δεν είναι αρνητικό σημάδι, αντιθέτως δείχνει ότι έχει άποψη και σας προσέχει. Όμως, ένας πραγματικός φύλακας άγγελος αγαπάει την εμφάνιση σας και δεν ψάχνει να κριτικάρει το σώμα σας με την πρώτη ευκαιρία.

  1. Δεν αγνοεί τα προβλήματά σας

Αυτό που σας προβληματίζει, προβληματίζει και εκείνον. Δεν κάνει διάκριση μεταξύ των προβλημάτων που προκύπτουν και η δική σας ζωή αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον.

  1. Προσπαθεί να σας εκπλήξει καθημερινά

Η αγάπη δεν φαίνεται από τα υλικά αγαθά, αλλά από τα μικροπράγματα που κάνει ο άλλος για εσάς. Ένας πραγματικός φύλακας άγγελος προσπαθεί συνέχεια να σας εκπλήξει, είτε με ένα γράμμα, με ένα λουλούδι ή ακόμα και με μια αναπάντεχη βόλτα στο πάρκο.

  1. Χαίρεται πραγματικά με τις επιτυχίες σας

Όταν νιώθετε χαρούμενες γιατί έχετε πετύχει κάτι σημαντικό, στη δουλειά ή στα προσωπικά, εκείνος χαίρεται πιο πολύ από εσάς. Και τότε είναι που εσείς τρέχετε αυθόρμητα να τα μοιραστείτε όλα μαζί του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.