WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 στάσεις για 6 αξέχαστους οργασμούς


12 Ιουλίου 2016

Αυτό που μετράει στο σεξ είναι η χημεία, όταν ποθείς κάποιον και σε ποθεί και εκείνος, τότε το σεξ μπορεί να γίνει από πολύ καλό μέχρι συγκλονιστικό. Όμως εκτός από το πάθος, χρειάζεται και η φαντασία, γιατί όσο καλή και αν είσαι στο κρεβάτι, πρέπει που και που να πειραματίζεσαι. Και όταν μιλάμε για πειραματισμό, ειδικά στο σεξ, τότε τα πράγματα είναι απλά. Δοκίμασε νέες στάσεις οι οποίες θα δώσουν μια νέα πνοή στις ερωτικές συνευρέσεις και θα σε οδηγήσουν στον παράδεισο!

  1. Κάθισε σταυροπόδι, πάνω στο σύντροφο σου και πέρνα τα χέρια σου γύρω του. Η επαφή με τα μάτια είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη στάση. Μπορείς επίσης να του ψιθυρίζεις στο αυτί και να αναστενάζεις βαθιά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αφενός θα ερεθιστείτε και οι δυο πάρα πολύ αφετέρου αυτή η στάση καθυστερεί την κορύφωση του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα η ερωτική πράξη να διαρκεί περισσότερο. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;
  2. Ξαπλώστε και οι δυο στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο και σβήστε τα φώτα. Το μυστικό σε αυτή τη στάση είναι να νιώσεις όσο περισσότερο γίνεται το κορμί του άλλου και να κινείστε και οι δυο με αργούς ρυθμούς. Η τριβή διεγείρει την κλειτορίδα σου και εγγυάται ένα απογειωτικό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να ελέγξεις το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.
  3. Σήκωσε ψηλά το πόδια σου. Είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εκείνος είναι από πάνω σου. Αυτό που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη στάση, είναι ότι εσύ σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά και τα στηρίζεις στο στήθος σου και στους ώμους του συντρόφου σου όταν σε πλησιάζει. Και τότε είναι που θα φτάσεις στον παράδεισο με το σημείο G σου να ενεργοποιείται και η ικανοποίηση σου να αυξάνεται κατακόρυφα.
  4. Βάλε τα τρόφιμα στο παιχνίδι. Μπορεί να σου ακούγεται λίγο εννιάμισι εβδομάδες, όμως λίγη έξτρα βοήθεια λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά. Πάρε λοιπόν το βάζο με το μέλι και άρχισε να το περιχύνεις πάνω σου, ανάμεσα στα πόδια. Και τότε προσκάλεσε το σύντροφο σου να σε γλείψει. Αν θέλεις να κορυφώσεις τη διέγερση βάλε μερικές σταγόνες μέλι και στις θηλές σου. Η εμπειρία που θα ζήσετε και οι δυο θα είναι ξεχωριστή.
  5. Πειραματίσου με τις αισθήσεις. Δεδομένου ότι το σεξ δεν είναι μόνο οπτική επαφή, αλλά παίζουν ρόλο όλες οι αισθήσεις, δοκίμασε να πειραματιστείς με τις υφές και τη θερμοκρασία. Και τι εννοώ; Είναι απλό, ξάπλωσε μπρούμυτα, ώστε να νιώθεις λίγο ευάλωτη και άρχισε με το σύντροφο σου τα πειράγματα. Για παράδειγμα δοκιμάστε να σε χαϊδεύει με ένα φτερό ή να αφήσει ένα παγάκι να λιώσει στους μηρούς σου. Μόλις φτάσετε και οι δυο στο πικ τότε αρχίστε την ερωτική πράξη και θα ζήσετε απίστευτες στιγμές.
  6. Απογείωσε το σεξ στην καρέκλα. Ενώ ο αγαπημένος σου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, τον αιφνιδιάζεις ανεβαίνοντας από πάνω του. Από τη μια έχεις εσύ τον έλεγχο και από την άλλη αυτή η στάση επιτρέπει βαθιά διείσδυση και επαφή με το σημείο G. Η επιτυχία είναι εγγυημένη…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.