WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ και μας εκνευρίζουν


18 Αυγούστου 2016

Love-Couple-From-New-Moon-HD-Wallpaper-915x515.jpg

Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ όσο και οι άνδρες, πολλές φορές ίσως και περισσότερο. Όμως για να είναι καλό το σεξ πρέπει να είναι κατάλληλος και ο σύντροφος, διαφορετικά όσο και να προσπαθούμε δεν θα φτάσουμε ποτέ στην κορύφωση. Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να νομίζουν ότι το κατέχουν, όμως αυτό θα το κρίνουμε εμείς οι γυναίκες, γιατί τις πιο πολλές φορές κάνουν πολλά λάθη και χάνεται όλη η μαγεία. Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείτε μερικά πράγματα που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και μας νευριάζουν. Είμαι σίγουρη ότι πολλά από αυτά τα έχετε βιώσει ή θα τα βιώσετε κάποια στιγμή στη σεξουαλική σας ζωή.

Λάθος 1: Ο στόχος είναι μόνο η διείσδυση. Εκείνος μπορεί να ανάψει μέσα σε δευτερόλεπτα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με εσένα. Το γυναικείο σώμα είναι γεμάτο από ερωτογενείς ζώνες που περιμένουν το ανδρικό άγγιγμα να τις ανακαλύψει. Γιατί αν δεν τις ανακαλύψει εκείνος, τότε σίγουρα θα τις βρεις μόνη σου….

Λάθος 2: Ζητάει να του φορέσεις το προφυλακτικό. Όχι. Πόσο ποιο ξεκάθαρο να γίνει; Μεγάλο αγόρι είναι ας το φορέσει μόνος του.

Λάθος 3: Όταν σου δαγκώνει δυνατά τη θηλή. Το στήθος είναι μια από τις πολλές ερωτογενείς ζώνες που έχει η γυναίκα, όμως θέλει και την κατάλληλη μεταχείριση, κυρίως όταν είναι ερεθισμένο. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο πρέπει να επέμβεις και να του εξηγήσεις ότι άνθρωπος είσαι και πονάς.

Λάθος 4: Όταν νομίζει ότι το ξύλο είναι σέξι. Ένα μικρό χτύπημα δεν είναι κακό και μερικές φορές μπορεί να σε ερεθίσει. Όμως, αν αρχίσει να το παρακάνει, είναι καλύτερα να τον σταματήσεις, προτού τον χαστουκίσεις στο πρόσωπο από τα νεύρα σου.

Λάθος 5: Όταν επιμένει να κάντε σεξ το πρωί. Δεν είναι ότι δεν θέλεις, αλλά είναι που κάποιες φορές νιώθεις ότι πρέπει να πλύνεις τα δόντια σου, να ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπο σου. Να φρεσκαριστείς λιγάκι. Γυναίκα είσαι και είναι λογικό να θέλεις να φαίνεσαι όμορφη ακόμα και αν έχεις μόλις ξυπνήσει.

Λάθος 6: Όταν τη στιγμή που φτάνεις σε οργασμό, εκείνος αλλάζει στάση. Σε αυτό το σημείο τα λόγια είναι περιττά…

Λάθος 7: Όταν βάζει τα δάχτυλα του όπου βρει. Μάλλον πρέπει να του εξηγήσεις ότι δεν είσαι μουσικό όργανο.

Λάθος 8: Όταν λειτουργεί πάντα σύμφωνα με ένα σχέδιο. Μπορεί την πρώτη φορά αυτό που έκανε να λειτούργησε και να έφτασες σε οργασμό. Όμως το ρητό «Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως» νομίζω ότι δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Αν κάθε φορά που κάνετε σεξ κάνει ακριβώς τα ίδια, μάλλον έχει φτάσει η ώρα να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, γιατί εκείνος έχει στερέψει από ιδέες.

Λάθος 9: Όταν προσπαθεί να σου αφαιρέσει τα εσώρουχα με τα δόντια. Μα γίνεται; Στις ταινίες μπορεί και να έχει γίνει.

Λάθος 10: Όταν προσπαθεί να κάνετε μια στάση που την έχει δει μικρός σε ένα έργο. Πρέπει να καταλάβει ότι στις ταινίες πέφτουν από τον τέταρτο όροφο και επιβιώνουν, όμως την πραγματική ζωή είναι λίγο δύσκολο να συμβεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.