WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 3 κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή


1 Σεπτεμβρίου 2016

Όσο και αν πιστεύεις ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι στα καλύτερα της, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Και ποιος δεν θέλει ακόμα καλύτερο σεξ; Και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να βελτιώσεις τις ώρες που περνάς στην κρεβατοκάμαρα με μόνο 3 κινήσεις. Τέρμα οι λίστες που σου υποδείκνυαν τι να κάνεις για να γίνεις εξπέρ στο σεξ, όπου τα περισσότερα δεν μπορούσες καν να τα φανταστείς, πόσο να τα υλοποιήσεις. Με 3 απλές κινήσεις έχεις εξασφαλίσει την απόλαυση.

  1. Άφησε τις ντροπές στη άκρη

Στο κρεβάτι δεν χωράνε οι ντροπές, πρέπει να νιώθεις ελεύθερη και άνετη να εκφράσεις τις προτιμήσεις σου. Άρχισε να μοιράζεις τις φαντασιώσεις σου με το σύντροφο σου και θα δεις τη διάθεση και των δυο να φτάνει στο αποκορύφωμα. Μια μελέτη έδειξε ότι μόνο το 30% των ενηλίκων εκφράζουν αυτό που πραγματικά θέλουν, το υπόλοιπο ποσοστό απλά κρατά τα χείλη σφραγισμένα. Το κλειδί είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

  1. Ρώτησε τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλει

Είναι εύκολο να βάζεις τα συναισθήματα σου σε δεύτερη μοίρα, το δύσκολο είναι να ικανοποιείς τον εαυτό σου αλλά και το σύντροφο σου. Γνωρίζοντας όμως τι ακριβώς θέλεις από τη σεξουαλική σου ζωή, θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και σκέψου τι είδους σεξ θέλεις πραγματικά: Σου αρέσει το ρομαντικό, θέλεις να είναι γεμάτο πάθος ή μήπως δεν σε ενδιαφέρουν τα προκαταρκτικά;  Μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό ή περιπετειώδες. Ανακάλυψε τι σου αρέσει και θα έχεις βρει το κλειδί για την πόρτα της απόλαυσης.

  1. Αύξησε τις προσδοκίες

Μην περιορίζεις το σεξ στο κρεβάτι. Σήμερα κιόλας πρότεινε στον αγαπημένο σου να ξεκινήσετε και να τελειώσετε την ερωτική πράξη στο πιο ασυνήθιστο μέρος του σπιτιού. Και την επόμενη φορά που θα έχεις ήδη κάνει την αρχή, βγείτε εκτός σπιτιού, στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο πάρτι.

Λοιπόν, τι περιμένεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.