WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ιδού πόσες γυναίκες ταξιδεύουν μαζί με τα sex toys τους


19 Αυγούστου 2016

girlbeach.jpg

Πιο καλή η μοναξιά από 'σενα που δεν φτάνω, λένε οι άνθρωποι που έχουν βιώσει έναν χωρισμό, αλλά μην μας φάει και τελείως η μοναξιά φαίνεται να λένε οι γυναίκες και συγκεκριμένα οι Αγγλίδες. Τονίζουμε την εθνικότητα σε περίπτωση που αυτό το άρθρο διαβαστεί και από άντρες και αρχίζουν και ψάχνουν τις βαλίτσες των συντρόφων τους.

Οι Αγγλίδες, λοιπόν που λέτε, όχι μόνο οι singles αλλά και οι δεσμευμένες, ταξιδεύουν πάντα μαζί το sex toy τους μέσα στη βαλίτσα. Το 85% των γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας δεν πάνε πουθενά χωρίς το σύντροφό τους στην απόλαυση. Αυτό βεβαίως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα των καταστημάτων Ann Summers.

Μερικά ακόμα απολαυστικά αποτελέσματα από αυτή την έρευνα είναι τα εξής:

Για τις περισσότερες γυναίκες είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία 

Μπορεί το 85% των γυναικών να έχει ταξιδέψει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της παρέα με κάποιο αγαπημένο sex toy, αλλά το 56% το έχει συνήθειο να το κάνει. Οπότε ναι, ήρθε η ώρα να νιώσει πολύ old-fashioned που εσύ δεν μας πουθενά χωρίς το νεσέσερ με τα καλλυντικά σου.

Οι δονητές έχουν την τιμητική τους

"Φυσικά", λέει η έρευνα των Ann Summers. Από τη στιγμή που κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη - μέχρι και σε συσκευασία κραγιόν - δεν πιάνουν και χώρο.

Μόλις το 19% των γυναικών τους παίρνει μαζί τους όταν πηγαίνουν διακοπές με τις φίλες τους

Θεωρούμε πώς είναι πολύ λογικό, γιατί συνήθως σε τέτοιου είδους διακοπές έχουμε φλέγοντα θέματα να συζητήσουμε, όπως πώς θα χάσω αυτά τα κιλά που έχω πάρει από πρόπερσι μέχρι μου ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και δεν ξέρω τι να κάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.