WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Λύνουμε όλο το μυστήριο γύρω από το σημείο G της γυναίκας


22 Οκτωβρίου 2016

0e3828f1e2a9e0000074cd38ce8d5c2b.jpg

Το σημείο G στη γυναίκα είναι ένα από τα μυστήρια της ζωής, μοιάζει πιο πολύ με το τέρας του Λοχ Νες και το Άγιο Δισκοπότηρο. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό το μικροσκοπικό σημείο είναι πραγματικό και μπορεί να οδηγήσει σε αξέχαστους οργασμούς. Ακόμα και αν δεν έχετε βρει το δικό σας σημείο G, δεν είναι ποτέ αργά για να το ανακαλύψετε.

Τι είναι το σημείο G και που βρίσκεται

Το σημείο G είναι ένας σπογγώδης ιστός και βρίσκεται μέσα στον κόλπο προς την κοιλιά και περιβάλλει την ουρήθρα. Όταν μια γυναίκα διεγείρεται το σημείο αυτό ερεθίζεται και μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς. Μερικές νιώθουν σα να θέλουν να ουρήσουν αλλά αυτό σημαίνει ότι εκσπερματώνουν. Όμως δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες να ασχολούνται και να τρίβουν το σημείο G. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θέλετε να διαπιστώσετε αν είστε ή όχι οπαδός του, πρέπει να το ανακαλύψετε και να το δοκιμάσετε.

Πώς θα το ανακαλύψετε;

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το σημείο G είναι να πειραματιστείτε είτε μόνες σας είτε μαζί με το σύντροφο σας. Η σεξουαλική διέγερση παίζει πρωταρχικό ρόλο στην εξερεύνηση. Γι αυτό το λόγο πρέπει καταρχάς να έχετε διαλέξει μια στάση που να είναι άνετη, είτε στο κρεβάτι είτε σε μια καρέκλα ή όπου αλλού θέλετε και να έχετε τους μηρούς σας ανοιχτούς, ώστε να μπορείτε να φτάσετε το πολυπόθητο σημείο. Συνήθως χρειάζονται δυο δάχτυλα και μπορεί να χρειαστεί να ασκήσετε πίεση μέσα στον ιστό, ο οποίος είναι πρησμένος και με εξογκώματα.

Σε μερικές γυναίκες το σημείο G είναι αρκετά μεγάλο σαν ένα δαμάσκηνο, ενώ σε κάποιες άλλες είναι μικρό σαν σταφύλι. Αν αναρωτιέστε πώς θα καταλάβετε ότι το ανακαλύψατε. Απλά θα το νιώσετε. Η αίσθηση που σας δημιουργεί είναι ξεχωριστή και μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ουρήσετε. Ναι μη σας ακούγετε περίεργο, είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο οργασμός που προκαλεί το σημείο G συνοδεύεται με την έκχυση υγρών.

Τέλος πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι το σημείο G δεν είναι ένα μαγικό κουμπί που απλά το πιέζετε και έρχεστε σε οργασμό. Η κάθε γυναίκα βιώνει με διαφορετικό τρόπο τη σεξουαλική κορύφωση και κάποιες μπορεί να νιώσουν από ελάχιστα μέχρι και τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.