WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι άντρες με γένια είναι ιδανικοί για μακροχρόνια σχέση


3 Δεκεμβρίου 2016

pexels-photo-24257.jpg

Σύμφωνα με μια αυστραλιανή μελέτη οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες με μούσι πιο κατάλληλους για μακροχρόνια σχέση, ενώ όταν θέλουν κάτι πιο εφήμερο προτιμούν τους αξύριστους με γένια λίγων ημερών. Οι ερευνητές ζήτησαν από 8500 γυναίκες να δούνε προσεκτικά τις φωτογραφίες από 16 άντρες που ήταν αξύριστοι, με γένια μερικών ημερών και ξυρισμένοι. Στη συνέχεια ζήτησαν από τις γυναίκες να βαθμολογήσουν τους άντρες ανάλογα με το είδος της σχέσης που θα έκαναν μαζί τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι είχαν πυκνά γένια συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία για μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες βρήκαν ελκυστικούς όλους τους τύπους γενειάδας. Διότι δήλωσαν ότι απεχθάνονται το μουστάκι αλλά και τη λεπτή γραμμή στο πηγούνι.

Οι ψυχολόγοι προσπάθησαν να εξηγήσουν το λόγο που οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες με γένια αξιόπιστους για μακροχρόνιες σχέσεις και υπέθεσαν ότι όλο αυτό μπορεί να έχει ρίζες στα παλαιότερα χρόνια, όπου τα γένια θεωρούνταν ένδειξη σοφίας και ωριμότητας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.