WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ στο αυτοκίνητο: τι πρέπει να προσέχετε


1 Μαΐου 2017

pexels-photo-262077.jpeg

Για του λόγου του αληθές το αυτοκίνητο έχει τη χάρη του, διότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς την τοποθεσία που σας εμπνέει και επιπλέον δίνει την αίσθηση του απαγορευμένου, ανάβοντας ακόμα περισσότερο τα αίματα. Όμως, εγκυμονεί και κινδύνους.

Καταρχάς πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην τοποθεσία που θα διαλέξετε και πάντα μα πάντα να κλειδώνετε τις πόρτες. Επίσης ο κίνδυνος να σας δει κάποιος είναι μεγάλος, εκτός αν διαλέξετε ένα απομονωμένο μέρος αλλά και πάλι μπορεί κάποιος να σας ανακαλύψει. Ωστόσο λίγο ο περιορισμένος χώρος, λίγο οι υδρατμοί που δημιουργούνται στα τζάμια και ο ιδρώτας του ενός πάνω στον άλλον είναι μερικά από τα πράγματα που εκτοξεύουν τη διέγερση και σας κάνουν να ξεχνάτε την περίπτωση να σας ανακαλύψουν.

Διβάστε επίσης: Τι συμβαίνει όταν ιδρώνετε τα βράδια

Ένα άλλο εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την ερωτική επαφή στο αμάξι, είναι ο πιθανός κίνδυνος τραυματισμού. Μπορεί να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον ουρανό του αυτοκινήτου ή στο παράθυρο ή να πάθετε κράμπα στο πόδι σας, λόγω περιορισμένου χώρου.

Τέλος το πιο βασικό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να μην κάνετε ποτέ μα ποτέ σεξ όσο το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει. Όταν οδηγείτε πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο και δεν πρέπει τίποτα να σας αποσπά την προσοχή. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.