WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται μετά το σεξ


10 Μαΐου 2017

2016-05-03-0035.jpg

Είναι παντρεμένος ή έχει σχέση. Δυστυχώς έπεσες σε μια από τις μεγαλύτερες παγίδες, αλλά που να το ήξερες. Πολλοί άντρες – και όχι μόνο- όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζουν να προβληματίζονται αν αρέσουν ακόμα. Και για να πάρουν την επιβεβαίωση ξεκινάνε ένα ερωτικό παιχνίδι με μια κοπέλα που τους έχει τραβήξει την προσοχή. Για να μην είσαι λοιπόν εσύ το θύμα, φρόντισε να προσέξεις από την αρχή κάποια σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι είναι σε σχέση.

Κάνει παιχνίδια. Του αρέσει να το παίζει δύσκολος. Είναι μια περίεργη κατάσταση, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί πάλι, απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις το πότε. Αν είσαι διαθέσιμη να περιμένεις, τότε ίσως στο τέλος φανείς τυχερή. 

Δεν του άρεσε το σεξ. Δεν φταις εσύ, απλά δεν είχατε χημεία στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζουν όλοι οι με όλους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, παρά να τον ξεχάσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι άντρες που ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού κάνουν λιγότερο σεξ

Τρόμαξε. Κάτι του είπες και τον φόβισες. Μήπως του έκανες από το πρώτο κιόλας βράδυ ερωτική εξομολόγηση; Οι άντρες συνήθως νιώθουν ότι θα εγκλωβιστούν όταν δεσμεύονται πολύ γρήγορα. Οπότε μη τον τρομάξεις γιατί είναι λογικό να εξαφανιστεί. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.