WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα ανάμεσα στις 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του κόσμου;


27 Μαΐου 2017

couplesresorts-jamaica-9.jpg

Προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σεξουαλικά ενεργοί, “ανοιχτοί” και ικανοποιημένοι είναι πολίτες κάθε πόλης, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 450.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 70 ετών. Η έρευνα επίσης συμπεριέλαβε στοιχεία για κατοχή sex toys. Στη συνέχεια, τα δεδομένα συνδυάστηκαν με πληροφορίες από τις εκθέσεις που εκπόνησαν τα Τμήματα Υγείας σε κάθε χώρα, την Παγκόσμια Υπηρεσίας Υγείας του ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, όλα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία.

Τα κλαμπ swingers και οι καταχωρίσεις ομάδων από κάθε πόλη χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό του δείκτη swingers. Για καταχωρίσεις ψυχαγωγίας για ενήλικες καταχωρήθηκε ο συνολικός αριθμός τακτικών νυχτερινών κέντρων, καθώς και όλα τα εξουσιοδοτημένα μέρη ψυχαγωγίας για ενήλικες, τα οποία διαιρέθηκαν με τον πληθυσμό της πόλης για να υπολογιστεί η κατάταξη της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.