WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί


2 Ιουνίου 2017

pexels-photo-70291.jpeg

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας άντρας πριν κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα είναι η καθαριότητα. Βέβαια αυτό έχει βαθύτερο νόημα, αφού μια γυναίκα που κρατάει το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, φροντίζει περισσότερο το σύντροφο της. Το δεύτερο πράγμα που κοιτάει είναι η αν υπάρχει εμπιστοσύνη. Για εκείνον είναι πολύ σημαντικό να τον εμπιστεύεστε αλλά και να πιστεύετε στις δυνατότητες του. Όλοι οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι τους θαυμάζετε αλλά και ότι στηρίζεστε πάνω τους.

Διαβάστε επίσης: Ξεπερνώντας την απιστία: πώς να εμπιστευτείς ξανά έναν άντρα

Και το τελευταία αλλά όχι ασήμαντο πράγμα που παρατηρεί ένας άντρας σε μια γυναίκα πριν την παντρευτεί, είναι αν θα γίνει η ζωή του καλύτερη μαζί της. Είναι πολύ σημαντικό η γυναίκα να είναι υποστηρικτική και να δημιουργεί το συναίσθημα της ηρεμίας στο σύντροφό της. 

Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η χημεία μεταξύ των δυο ανθρώπων, απλά από μόνη της δεν αρκεί. Επίσης υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση ενός άντρα να παντρευτεί, όπως αν είναι χωρισμένος, αν έχει ήδη παιδιά, και γενικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.