WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι να κάνετε για να έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο


9 Ιουνίου 2017

bridal-son-in-law-marriage-wedding-38569.jpeg

1. Μάθετε να συγχωρείτε 

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να προσφέρετε αγάπη είναι η συγχώρεση. Συγχωρήστε το σύντροφο σας για τις ατέλειες του και τα λάθη του. Ακόμα και αν σας πει μερικά μικρά ψεματάκια, συγχωρείστε τον. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί

2. Αγγίξτε τον

Όταν αγγίζετε το σύντροφο σας καθημερινά, είτε με ένα φιλί, μια αγκαλιά ή με το να του κρατάτε απλά το χέρι, του υπενθυμίζετε ότι είστε κοντά του για ό,τι χρειαστεί. Η καθημερινή σωματική επαφή είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση.

3. Δείξτε την  αγάπη σας με απλές χειρονομίες

Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Δείξετε την αγάπη σας προς το σύντροφό σας με απλές χειρονομίες, όπως  φτιάχνοντας του καφέ ή να του ετοιμάσετε το πρωινό και να του το πάτε στο κρεβάτι. Απλά πράγματα, αλλά πολύ σημαντικά.

4. Μάθετε να ακούτε

Το να ακούτε τον άλλον είναι ένα από τα πιο δύσκολο πράγματα σε μια σχέση. Ακούστε πραγματικά το σύντροφό σας και δείξτε του ότι σας ενδιαφέρουν όλα όσα σας λέει.

5. Βάλτε στην άκρη το τηλέφωνο

Κλείστε ή χαμηλώστε το κινητό για τουλάχιστον μια ώρα κάθε βράδυ. Μετά από μια κουραστική μέρα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας και να συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν. Σβήστε τον υπολογιστή και τα τηλέφωνα και απλά επικοινωνήστε.

6. Ρωτήστε

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από όταν κάποιος μας ρωτά πώς ήταν η ημέρα μας. Όταν θέτετε αυτή την ερώτηση στο σύντροφό σας, τον κάνετε να νιώθει ξεχωριστός.

7. Φροντίστε τον εαυτό σας

Εάν φροντίζετε τη ψυχική και σωματική σας υγεία, σημαίνει ότι νοιάζεστε και για τη σχέση σας. Από την άλλη μεριά όταν δεν σας νοιάζει ο ίδιο σας ο εαυτός, δεν ενδιαφέρεστε ούτε και για το σύντροφό σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.