WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Single και 30: γιατί δεν πρέπει να σας πιάνει πανικός;


28 Ιουνίου 2017

stocksnap-ifnjiwurn0.jpg

Και τότε είναι που αρχίζετε να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές σκέψεις και επανεκτιμάτε κάποια πράγματα στη ζωή. Αντί όμως να σας πιάνει πανικός, γιατί πιστεύετε ότι το βιολογικό σας ρολόι αρχίζει και χτυπάει αντίστροφα, σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Ακούστε το ένστικτό σας. Μπορείτε να συμβιβαστείτε με ένα σύντροφο μόνο και μόνο για να μη μείνετε μόνες; Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να βρεθείτε σε μια σχέση όχι εξαιτίας του πανικού που σας έχει πιάσει, αλλά επειδή καταλαβαίνετε τι σας ικανοποιεί και τι σας κάνει αληθινά ευτυχισμένες.

Μπορεί οι γύρω σας να σας πιέζουν και να σας συμβουλεύουν ότι τα 30 είναι η ιδανική ηλικία για να παντρευτείτε. Όμως αυτό που παίζει πρωταρχικό ρόλο είναι πώς αισθάνεστε εσείς και εάν είστε έτοιμες να κάνετε το μεγάλο βήμα. Γιατί αν δεν νιώθετε έτοιμες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ούτε να πανικοβάλλεστε ότι τα χρόνια περνάνε. Να πανικοβληθείτε μόνο αν διαπιστώσετε ότι μέχρι τώρα ικανοποιούσατε τις ανάγκες των άλλων και όχι τις δικές σας. Αδράξτε τη μέρα. Αρπάξτε την από τα μαλλιά και γεμίστε τη. Μην την αφήνετε να σας φύγει άπραγη. Κάντε τα όνειρα σας, και όχι αυτά που σας υποδεικνύουν οι άλλοι, πραγματικότητα. Είτε single είτε με σύντροφο ζήστε την κάθε στιγμή έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.