WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 αλήθειες που μαθαίνουμε μετά από ένα διαζύγιο


5 Ιουλίου 2017

pexels-photo-220053.jpeg

 

  1. Αλήθεια: Τα αντίθετα έλκονται, για λίγο συνήθως.

Είναι καλό να είστε διαφορετικές από το σύντροφό σας, όμως αν έχετε εντελώς αντίθετους χαρακτήρες, τότε μπορεί να αποβεί μοιραίο. Για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση είναι σημαντικό να μοιράζεστε κοινές αξίες και στόχους.  Δεν χρειάζεται να είστε ίδιοι, αλλά στο τέλος της ημέρας και οι δυο  θα πρέπει να αντικρίζετε τον κόσμο και τη σχέση σας με παρόμοιο τρόπο.

  1. Αλήθεια: Η έλξη είναι σημαντική αλλά αποτελεί ένα κομμάτι από την πίτα.

Να θυμάστε ότι η χημεία είναι σημαντική σε μια σχέση, όμως αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι η αγάπη.

  1. Αλήθεια: Αν θέλετε να είστε μαζί, πρέπει να είστε σε θέση να οραματίζεστε και το μέλλον μαζί.

Έχετε καθίσει να σκεφτείτε πώς θα είσαστε σε 10, 20 ή 30 χρόνια; Δώστε προσοχή σε όλα όσα σας ενοχλούν στο σύντροφό σας, γιατί με το πέρασμα του χρόνου αυτά που σας εκνευρίζουν μεγεθύνονται.

  1. Αλήθεια: Είναι σημαντικό να μάθετε να ακούτε

Πολλοί λένε «Ναι σε ακούω», όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Είναι δύσκολο να ακούτε ενεργά το σύντροφό σας, όμως είναι πολύ σημαντικό αν θέλετε να έχετε μια υγιής σχέση. Προσπαθήστε να μη διακόπτετε τον άλλον όταν σας μιλάει και στο τέλος να του κάνετε ερωτήσεις, ώστε να καταλάβει ότι έχετε πραγματικά ακούσει όλα όσας σας έχει πει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.