WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια ότι σκέφτεται να σε χωρίσει


31 Αυγούστου 2017

img-1704.jpg

1. Δεν κάνετε πλέον σεξ

Όταν σταματήσει να σε βλέπει σεξουαλικά, τότε τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Η σεξουαλική επαφή παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, έτσι αν αρχίσει και απομακρύνεται από το σεξ τότε ίσως είναι σημάδι ότι θα απομακρυνθεί γενικά από τη σχέση.

2. Δεν σου τηλεφωνεί ούτε στέλνει μηνύματα όπως παλιά

Θυμάσαι κάποτε που σου έγραφε καληνύχτα ή σε έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στην ημέρα; Αν όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και πλέον προσεύχεσαι για ένα τηλεφώνημά του ώστε να σιγουρευτείς ότι σε αγαπάει, δυστυχώς ο σύντροφός σου δεν έχει τα ίδια αισθήματα με εσένα.

Διαβάστε εδώ: Πώς να ξεπεράσεις πιο εύκολα ένα χωρισμό

3. Μαλώνετε συνέχεια

Εάν έχετε περισσότερες κακές μέρες από ό,τι καλές, ίσως είναι η αρχή του τέλους. Ωστόσο μην κλειστείς στον εαυτό σου, αντ αυτού κάνε μια συζήτηση, ώστε να δεις που θα καταλήξει όλο αυτό.

4. Δεν κάνετε πλέον σχέδια

Ίσως κάποτε κάνατε σχέδια για το μέλλον, αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει. Και ενώ εσύ σκέφτεσαι ακόμα την κοινή σας πορεία, εκείνος έχει αλλού το μυαλό του. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι εκείνος συνεχίζει να κάνει σχέδια για το μέλλον, τα οποία όμως δεν σε συμπεριλαμβάνουν.

5. Τον ενοχλεί το παραμικρό

Ο,τι κάνεις το κριτικάρει και τον ενοχλεί, ενώ παλιά δεν συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο. Τι συμβαίνει; Ίσως είναι σημάδι ότι η σχέση σας δεν προχωράει άλλο.

6. Δεν κάνει πλέον φιλοφρονήσεις

Έχει σταματήσει να σου κάνει φιλοφρονήσεις και μάλιστα τα όμορφα λόγια έχουν μετατραπεί σε αυστηρή κριτική. Όταν κάποιος γκρινιάζει με το παραμικρό, σημαίνει ότι δεν νιώθει πλέον χαρούμενος και γεμάτος. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.