WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας


14 Σεπτεμβρίου 2017

20065711-147847065769971-3486817882988347392-n.jpg

Διάβασμα. Η ανάγνωση βιβλίων δεν ενισχύει μόνο τις γνώσεις, αλλά δίνει επίσης φτερά στη φαντασία μας και διεγείρει το μυαλό μας. Αρχίστε από σήμερα κιόλας να διαβάζετε καθημερινά. Διαβάστε μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο. Και ακόμα καλύτερα αν μπορείτε γράψτε τις σκέψεις σας. Η ανάγνωση θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και θα σας κάνει ακόμα καλύτερους ανθρώπους.

Τρώτε υγιεινά. Μην αντιμετωπίζετε το στομάχι σας ως κάδο απορριμμάτων. Προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά και να παραμείνετε υγιείς. Συχνά έχουμε το σώμα μας σαν κάτι δεδομένο και δεν μας ενδιαφέρει αρκετά, ενώ είναι το μόνο πράγμα που μένει μαζί μας μέχρι το τέλος. Κάντε μια νέα αρχή και εντάξτε στο διατροφικό σας πρόγραμμα περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Διαβάστε εδώ: Μπορούν τα ζώα να θεραπεύσουν την κατάθλιψη;

Κάντε παρέα με θετικούς ανθρώπους. Όταν βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που έχουν θετική ενέργεια γίνεστε και εσείς πιο χαρούμενοι και αποδοτικοί. Ομοίως όταν κάνετε παρέα με αρνητικούς ανθρώπους, σας καταβάλει η μιζέρια. Ο κόσμος σήμερα βρίσκεται σε χαοτική κατάσταση και όλοι πρέπει να ακούμε περισσότερα θετικά νέα.

Κάθε πρωί και κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο απαριθμήστε όλα όσα έχετε και νιώστε ευγνωμοσύνη για αυτά. Πείτε ευχαριστώ και ζητήστε συγνώμη από όσους έχετε πληγώσει. Να είστε ευγενικοί και ευγνώμονες για αυτά που έχετε.

Περάστε χρόνο με την οικογένεια και εκφράστε την αγάπη σας. Σε ένα μικρό πείραμα που έκαναν οι νοσηλευτές σε νοσοκομείο στον Καναδά κατέγραψαν την τελευταία επιθυμία των ετοιμοθάνατων και διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλοι ήθελα να περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους. Μην είστε φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Αγκαλιάστε όλους όσους αγαπάτε και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.