WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί μια Ιταλίδα γυμνάστρια αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της


11 Οκτωβρίου 2017

pexels-photo-342257.jpeg

Η Laura Mesi είχε κουραστεί να ψάχνει το σωστό άντρα και αποφάσισε να δώσει την πιο αποστομωτική απάντηση στη μοναξιά της αλλά και σε συγγενείς και φίλους, κάνοντας μια τελετή γάμου με τον εαυτό της. Όπως δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica είχε μια μακροχρόνια σχέση και ονειρευόταν έναν φαντασμαγορικό γάμο. Όμως πριν λίγα χρόνια χώρισε και αυτή ήταν η αιτία που  αποφάσισε να γιορτάσει τα 40 της γενέθλια με το να παντρευτεί την ίδια.

 

 

Η Ιταλίδα γυμνάστρια έκανε μια πλούσια τελετή στην Lissone της Ιταλίας, με συγγενείς και φίλους, ενώ η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Αν έρθει ένας άνδρας και που μου αποδείξει ότι μπορούμε  να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία δεν εξαρτάται από έναν άνδρα». Αυτά είπε η Laura η οποία ακολούθησε όλο το εθιμοτυπικό και έκοψε μέχρι και τη γαμήλια τούρτα. Και φυσικά μετά το γάμο πήγε μόνη της μήνα του μέλιτος στην Αίγυπτο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.