WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο νούμερο 1 λόγος που τσακώνονται τα παντρεμένα ζευγάρια


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2018

adult-1866798-960-720.jpg

1. Πώς ακριβώς γίνεται το καθάρισμα στο σπίτι

Όταν τα ζευγάρια δεν χωρίζουν ξεκάθαρα τις ευθύνες στο καθάρισμα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη διαμάχη. Πρέπει να είναι περίπου 50/50.

2. Τι σημαίνει "καθαρό"

Το θέμα εδώ είναι να βρεθεί η λογική προσδοκία όσον αφορά το πώς μοιάζει το "καθαρό". Μπορεί να μην συμφωνείτε και οι δύο στο λογικό, κι αν είναι έτσι μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να συμβιβαστείτε ανάμεσα στα "πρέπει" σας σχετικά με το καθάρισμα και σε τι είναι διαπραγματεύσιμο.

3. Πόσο συχνά θα κάνετε σεξ

Όταν οι ζωές των ζευγαριών είναι γεμάτες από διαφορετικά προγράμματα και χαοτικές δουλειές, μερικές φορές η κούραση πάει πίσω τη σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μία πρόσφατη έρευνα δείχνει πως περίπου το 25 % των ζευγαριών κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα. Η πλειοψηφία βρίσκεται στη μία με τρεις φορές τον μήνα. Συζητήστε με τον σύντροφό σας ποια συχνότητα σας ταιριάζει, χωρίς να συγκρίνετε με άλλα ζευγάρια.

4. Πόση ώρα περνάτε μπροστά στην οθόνη του κινητού σας

Αυτό είναι τόσο επίκαιρο αυτή την εποχή, όταν ολόκληρη η ζωή μας είναι επηρεασμένη από την τεχνολογία. Είναι εύκολο να ξεχάσουμε πώς διατηρείται μία υγιής σχέση στην πραγματική ζωή και όχι online. Θα πρέπει να θέσετε κάποια όρια με τον σύντροφό σας όσον αφορά τη τεχνολογία για να προστατέψετε τη σχέση σας. Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι, όχι gadgets στη κρεβατοκάμαρα μετά από μία συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ, έτσι ώστε να δίνετε ο ένας στον άλλον όλη σας την προσοχή.

5. Σε τι θα χαλάσετε χρήματα

Η διαχείρηση των οικονομικών είναι αρκετά δύσκολη, ακόμα κι όταν είστε υπεύθυνοι για το δικό σας budget. Όταν παίρνετε μεγάλες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα, συμβουλευτείτε πρώτα τον σύντροφό σας, επιτρέποντας να υπάρξει μία συλλογική συζήτηση και αποφασίστε μαζί για την οποιαδήποτε αγορά. Αυτό δημιουργεί μία σχέση οικονομικής εμπιστοσύνης και βοηθάει στο να οριοθετηθούν οι οικονομικές προτεραιότητες της σχέσης σας στο μέλλον.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.