WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το σεξ


22 Φεβρουαρίου 2018

couple-love-bedroom-kissing.jpg

Γυναικείος οργασμός vs ανδρικού. Σύμφωνα με έρευνες, ο γυναικείος οργασμός κρατάει 4 φορές παραπάνω από ότι των αντρών. Συγκεκριμένα, η ανδρική απόλαυση κρατάει μόλις 6 δευτερόλεπτα ενώ των γυναικών περίπου 20 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο.

Ψεύτικος οργασμός. Τα 2/3 των γυναικών παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί ψεύτικο οργασμό. Σταματήστε να προσποιείστε, καθώς θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις ίδιες κινήσεις που σας χάρισαν την υποτιθέμενη απόλαυση.

Μέθοδοι πρόληψης. Το προφυλακτικό προστατεύει μόνο κατά 97% από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ενώ οι άλλες μέθοδοι αντισύλληψης σας προστατεύουν κατά 99%. Ωστόσο, το προφυλακτικό σας προστατεύει κατά 70% από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το AIDS.

Η διάρκεια του σεξ. Νέες έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος όρος της σεξουαλικής επαφής είναι από 3 έως 7 λεπτά. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις που μπορούν να κρατήσουν έως 12 λεπτά αλλά πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Σαφώς, η συνολική σεξουαλική επαφή μπορεί να κρατήσει παραπάνω αν συμπεριληφθούν στο χρόνο και τα άλλα ερωτικά παιχνίδια.

Η ερωτική επιθυμία. Οι γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζουν μια πιο αυξημένη ερωτική επιθυμία. Η θαλασσινή αύρα, οι μυρωδιές του καλοκαιριού σε συνδυασμό με μια πιο χαλαρή διάθεση ανεβάζουν την ερωτική διάθεση των γυναικών στα ύψη.

Ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων. Οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο 4 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους ενώ οι άντρες έχουν περίπου συνάψει 7 ερωτικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ωστόσο, οι γυναίκες τείνουν να μειώνουν τον αριθμό των πρώην τους ενώ οι άντρες τείνουν να υπερβάλλουν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.