WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί πονάτε όταν κάνετε σεξ


4 Μαρτίου 2018

227265-p1nw7h-657.JPG

Έχετε ξηρό κόλπο

Τα προκαταρκτικά παιχνίδια βοηθάνε στη λίπανση του κόλπου, έτσι όταν αυτά απουσιάζουν γίνεται πιο δύσκολη η διείσδυση και μπορεί να νιώσετε δυσφορία. Τι να κάνετε; Μη βιάζεστε να πάτε κατευθείαν στην πράξη, αλλά επιμείνετε λίγο περισσότερο στα προκαταρκτικά για να βοηθήσετε τη λίπανση του κόλπου και να κάνετε πιο ευχάριστη τη σεξουαλική πράξη.

Δεν έχετε καλή ψυχολογία

Οι συναισθηματικοί λόγοι μπορεί να κάνουν το σεξ δυσάρεστο. Το άγχος και η κατάθλιψη είναι μερικές αιτίες που δεν απολαμβάνετε τη σεξουαλική επαφή και που μπορεί να νιώθετε πόνο.

Χρησιμοποιείτε λάθος στάσεις

Το Kama Sutra είναι ο ένοχος για τον πόνο που νιώθετε κατά τη σεξουαλική επαφή. Είναι καλό να πειραματίζεστε και να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα, αλλά δεν είναι όλες οι στάσεις για όλους. Βρείτε ποιες είναι ιδανικές για εσάς και σταματήστε όσες σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Ευτυχώς το βιβλίο Kama Sutra έχει πολλές εναλλακτικές να ξεφυλλίσεις και να διαλέξεις.

Το μέγεθος

Μπορεί οι άντρες να εκθειάζουν τα προσόντα τους, όμως αυτά μπορεί να ευθύνονται για τον πόνο που νιώθετε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Υπάρχει όμως λύση; Και φυσικά υπάρχει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προτείνετε στο σύντροφό σας να είναι πιο ευγενικός μαζί σας και να βρείτε ποιες στάσεις απολαμβάνετε και οι δυο.

Έχετε κάποιο ΣΜΝ - Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

Ινομυώματα, έρπης και οποιαδήποτε άλλη φλεγμονώδη νόσο μπορεί να είναι επώδυνη κατά τη σεξουαλική επαφή. Η λύση είναι να επισκεφτείτε το γιατρό σας και φυσικά να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.