WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Με αυτό το κόλπο θα έχετε συνέχεια οργασμό


22 Μαρτίου 2018

55555526415.png

Το μυστικό βρίσκεται στις αναπνοές που παίρνετε κατά διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Και εδώ είναι κάπου που οι περισσότεροι κάνουν λάθος και τη στιγμή της κορύφωσης κρατάνε την αναπνοή τους.  Κρατώντας την αναπνοή νομίζουμε ότι θα έρθουμε πιο κοντά στον οργασμό. Όμως, εκείνα τα δευτερόλεπτα που δεν αναπνέουμε μπορεί να είναι καθοριστικά και όχι για καλό. Αν κρατάτε την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να περιοριστεί η ποσότητα του οξυγόνου, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος που με τη σειρά της συμβάλει στο να έρθουμε σε οργασμό. Όσο πιο βαθιές ανάσες παίρνετε τόσο πιο εύκολα θα φτάσετε στη σεξουαλική κορύφωση.

Διαβάστε εδώ: Γιατί ο γάμος σκοτώνει τη σεξουαλική ζωή

Εάν λοιπόν θέλετε να πετύχετε πολλαπλούς οργασμούς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να αναπνέει βαθιά και φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Αναπνεύστε ταυτόχρονα με το σύντροφο σας και δοκιμάστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας. Θα δημιουργήσετε έναν ακόμα πιο δυνατό δεσμό, που θα οδηγήσει σε αμοιβαίο οργασμό.

Και μη ξεχνάτε ότι ο καθένας μας είναι διαφορετικός και μοναδικός. Έτσι ο κάθε άνθρωπος βιώνει το σεξ διαφορετικά. Αν για παράδειγμα διαπιστώσετε ότι το να κρατάτε για λίγα δευτερόλεπτα την αναπνοή σας, δεν σας απομακρύνει αλλά σας φέρνει πιο κοντά στον οργασμό, τότε κρατήστε την.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.