WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η νέα εφαρμογή γνωριμιών του Facebook έρχεται για να ρίξει το Tinder


The Jennettes

2 Μαΐου 2018

photo-1453230645768-7ecb0653013d.jpg

Διαβάστε επίσης: Ένας τρόπος για να βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο

 

"Το έχουμε σχεδιάσει με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια κατά νου εξαρχής. Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να βλέπουν το προφίλ σας και θα προτείνεται μόνο σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σας". Η νέα επιχειρηματική ιδέα του Facebook έχει λάβει έναν ελαφρύ ανταγωνισμό από εταιρείες εφαρμογών γνωριμιών όπως την IAC, που περιλαμβάνει εφαρμογές όπως OKCupid και Tinder.

O Joey Levin, CEO της IAC, δήλωσε: "Ελάτε. Το νερό είναι ζεστό. Το προιόν τους θα ήταν εξαιρετικό για τις σχέσεις μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας." Το Facebook θα χρησιμοποιήσει έναν μοναδικό αλγόριθμο για να σας ταιριάξει με πιθανούν συντρόφους, βασισμένο σε "προτιμήσεις σε ραντεβού, κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς φίλους". Θα μπορείτε επίσης να βρείτε ερωτικούς συντρόφους μέσω κοινών groups και events, σύμφωνα με το Wired. Το app θα υποστηρίζεται μέσα από το Facebook και θα περιλαμβάνει ισχυρή προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των χρηστών του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.