WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 λόγοι που ένας άντρας εξαφανίζεται μετά το σεξ


6 Σεπτεμβρίου 2018

jahaziel-esqueche-555933-unsplash.jpg

Πόσες φορές έχει μονοπωλήσει σε γυναικείες συζητήσεις το θέμα: «Μα καλά που εξαφανίστηκε; Αφού περάσαμε τόσο ωραία». Γιατί αν όχι εσύ, σίγουρα κάποια φίλη σου έχει απορήσει τι παθαίνουν οι περισσότεροι άντρες και εξαφανίζονται μετά το σεξ. Στην πραγματικότητα κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά. Κάπου δεν έγινε σωστή αποκωδικοποίηση των επικοινωνιακών μηνυμάτων που ανταλλάξατε, με αποτέλεσμα μετά από μια βραδιά πάθους να γίνει καπνός. Τι λάθος έγινε; Τι ακριβώς σου διέφυγε;

1. Του αρέσει να το παίζει δύσκολος. Είναι μια περίεργη κατάσταση, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί πάλι, απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις το πότε. Αν είσαι διαθέσιμη να περιμένεις, τότε ίσως στο τέλος φανείς τυχερή.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

2. Είναι παντρεμένος ή έχει σχέση. Δυστυχώς έπεσες σε μια από τις μεγαλύτερες παγίδες, αλλά που να το ήξερες. Πολλοί άντρες – και όχι μόνο- όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζουν να προβληματίζονται αν αρέσουν ακόμα. Και για να πάρουν την επιβεβαίωση ξεκινάνε ένα ερωτικό παιχνίδι με μια κοπέλα που τους έχει τραβήξει την προσοχή. Για να μην είσαι λοιπόν εσύ το θύμα, φρόντισε να προσέξεις από την αρχή κάποια σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι είναι σε σχέση.

3. Τρόμαξε. Κάτι του είπες και τον φόβισες. Μήπως του έκανες από το πρώτο κιόλας βράδυ ερωτική εξομολόγηση; Οι άντρες συνήθως νιώθουν ότι θα εγκλωβιστούν όταν δεσμεύονται πολύ γρήγορα. Οπότε μη τον τρομάξεις γιατί είναι λογικό να εξαφανιστεί.

4. Δεν του άρεσε το σεξ. Δεν φταις εσύ, απλά δεν είχατε χημεία στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζουν όλοι οι με όλους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, παρά να τον ξεχάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.