WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Με αυτές τις στάσεις θα έχετε τους πιο έντονους οργασμούς


13 Σεπτεμβρίου 2018

adult-affection-bed-414032.jpg

Όταν ποθείς κάποιον και σε ποθεί και εκείνος, τότε το σεξ μπορεί να γίνει από πολύ καλό μέχρι συγκλονιστικό. Όμως εκτός από το πάθος χρειάζεται και  φαντασία, γιατί όσο καλή και αν είστε στο κρεβάτι, πρέπει που και που να πειραματίζεστε. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς, απλά δοκιμάστε τις παρακάτω στάσεις.

Ξαπλώστε και οι δυο στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο και σβήστε τα φώτα. Το μυστικό σε αυτή τη στάση είναι να νιώσετε όσο περισσότερο γίνεται το κορμί του άλλου και να κινείστε και οι δυο με αργούς ρυθμούς. Η τριβή διεγείρει την κλειτορίδα και εγγυάται ένα απογειωτικό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να ελέγξεις το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

Κάθισε σταυροπόδι, πάνω στο σύντροφο σου και πέρνα τα χέρια σου γύρω του. Η επαφή με τα μάτια είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη στάση. Μπορείς επίσης να του ψιθυρίζεις στο αυτί και να αναστενάζεις βαθιά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Σήκωσε ψηλά τα πόδια σου. Είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εκείνος είναι από πάνω σου. Αυτό που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη στάση είναι ότι σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά και τα στηρίζεις στο στήθος σου και στους ώμους του

Πειραματίσου με τις αισθήσεις. Δεδομένου ότι το σεξ δεν είναι μόνο οπτική επαφή, αλλά παίζουν ρόλο όλες οι αισθήσεις, δοκίμασε να πειραματιστείς με τις υφές και τη θερμοκρασία. Είναι απλό, ξάπλωσε μπρούμυτα, ώστε να νιώθεις λίγο ευάλωτη και ξεκίνησε με το σύντροφο σου τα πειράγματα. Για παράδειγμα δοκιμάστε να σε χαϊδεύει με ένα φτερό ή να αφήσει ένα παγάκι να λιώσει στους μηρούς σου.

Απογείωσε το σεξ στην καρέκλα. Ενώ ο αγαπημένος σου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, τον αιφνιδιάζεις ανεβαίνοντας από πάνω του. Από τη μια έχεις εσύ τον έλεγχο και από την άλλη αυτή η στάση επιτρέπει βαθιά διείσδυση και επαφή με το σημείο G. Η επιτυχία είναι εγγυημένη…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.