WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 λάθη που δε δικαιολογούνται μετά τον πρώτο χρόνο γάμου


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2018

john-schnobrich-523555-unsplash.jpg

Όταν είμαστε σε σχέση με κάποιον, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε από την αρχή ο ένας τα όρια του άλλου, ούτε να του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Όσο, όμως, περνάει ο καιρός και ο σύντροφός μας γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, δενόμαστε και μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε καλύτερα. Όταν, μάλιστα, ο κάνουμε το επόμενο βήμα και ενωνόμαστε με τα δεσμά του γάμου, υπάρχουν μερικά λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε και είναι αδικαιολόγητα.

Ποια είναι αυτά;

1. Να ασχολούμαστε με τις προηγούμενες σχέσεις του συζύγου μας

Από τη στιγμή που είμαστε παντρεμένοι, δεν μπορούμε να δίνουμε σημασία στο παρελθόν του αγαπημένου μας και να συγκρινόμαστε με τις προηγούμενες επιλογές του. Δεν κάνει καλό ούτε σε εμάς, ούτε στη σχέση μας.

2. Να μην συζητάμε τα συναισθήματά μας

Θα πρέπει  να αισθανόμαστε άνετα να μιλήσουμε στο σύντροφό μας για όσα αισθανόμαστε. Δεν θα πρέπει να νιώθουμε ανασφαλείς και να θεωρούμε ότι θα αλλάξει ο τρόπος που μας αντιμετωπίζει, εάν του ανοιχτούμε.

3. Να είμαστε ξεκάθαροι για το τι σημαίνει απιστία

Κάποιοι θεωρούν απιστία το φλερτ μέσω μηνυμάτων, άλλοι το one-night stand και ορισμένοι δεν έχουν κανένα όριο – απλώς θέλουν να γνωρίζουν πότε ο σύντροφός τους έχει σχέσεις και με άλλους. Αυτό είναι ένα θέμα που καλό είναι να ξεκαθαρίζεται στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας μας, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

4. Να έχουμε διαφορετικά σχέδια για το μέλλον

Φυσικά και αναφερόμαστε στη δημιουργία οικογένειας. Η απόκτηση παιδιών είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να έχουμε την ίδια άποψη, καθώς δε χωρούν συμβιβασμοί Εάν, επίσης, ο σύζυγός μας έχει σκοπό να φύγει στο εξωτερικό ή να κάνει κάποια δραματική αλλαγή στη ζωή του, θα πρέπει να το γνωρίζουμε από την αρχή για να δούμε εάν θα πορευτούμε μαζί ή όχι.

 

Διαβάστε επίσης: Τι λάθη κάνουν τα ζευγάρια και μαλώνουν για τα οικονομικά

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.