WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι 3 πιο συνηθισμένες αιτίες χωρισμού


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2018

alina-tyutyunnikova-729512-unsplash_1.jpg

Υπάρχουν μερικοί έρωτες – εκτός από τον πρώτο – που θα μας μείνουν αξέχαστοι. Εκείνος, όμως, που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας, είναι αυτός που μας ταίριαζε τέλεια και απλώς, κάποια στιγμή, η σχέση χάλασε. Ποιες είναι οι κύριες αιτίες που οδήγησαν στο τέλος της;

1. Έλλειψη εμπιστοσύνης

Εάν για κάποιο λόγο χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ δύο συντρόφων, πολύ δύσκολα ξαναχτίζεται. Είτε λόγω ζήλειας, είτε από ψέματα, όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή.

2. Κακή επικοινωνία

Όταν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, όλοι οι τομείς της σχέσης – μαζί και ο σεξουαλικός, καταρρέουν. Όσο τέλειος κι αν μας φαίνεται, εάν δε συνεννοούμαστε καλά δε θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε, μακροπρόθεσμα, να είμαστε μαζί.

3. Παρεξηγήσεις

Πολλές φορές συμβαίνουν καταστάσεις που ο σύντροφός μας αντιμετωπίζει διαφορετικά και, όσο κι αν προσπαθήσουμε να του εξηγήσουμε την πλευρά μας, δε θα μας καταλάβει. Έτσι, γίνονται τσακωμοί και λέγονται πράγματα που δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε.

 

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας θέλει να του δώσετε χώρο

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.