WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνουμε σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς


1 Νοεμβρίου 2018

becca-tapert-357529-unsplash.jpg

Έχουν υπάρξει πολυάριθμες έρευνες που επισημαίνουν ποια είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για να έχετε σεξουαλικές επαφές. Όμως έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές χρονικές στιγμές που οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνουν σεξ;

Διαβάστε εδώ: Stealthing: Η νέα επικίνδυνη μόδα στο σεξ

Λοιπόν σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, έχει βρεθεί η καλύτερη ώρα για σεξ. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Στο σημερινό άρθρο θα σας αποκαλύψουμε πότε είναι η καλύτερη στιγμή μέσα στην ημέρα για να κάνετε σεξ. Είναι εκείνη η στιγμή που οι ορμόνες και των δυο φύλων βρίσκονται σε αρμονία, κάτι που έχει έντονο αντίκτυπο στη σεξουαλική σας ζωή. Οι ερευνητές αποκάλυψαν πως η καλύτερη ώρα είναι γύρω στις 15:00. Τη συγκεκριμένη ώρα η τεστοστερόνη στους άνδρες βρίσκεται στην αιχμή της, με αποτέλεσμα α επικεντρώνονται περισσότερο στο πώς θα ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Η έρευνα υποστήριξε επίσης πως η η καλύτερη στιγμή του μήνα για ένα ζευγάρι να κάνει σεξ είναι κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών μετά την ωορρηξία της γυναίκας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.