Τα 5 πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018
neonbrand-710841-unsplash.jpg

Οι περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται σε μια σχέση δίνουν όλη τη ψυχή τους. Όχι πως οι άντρες δεν προσπαθούν, απλά οι γυναίκες έχουν την τάση να προσφέρουν περισσότερα. Είναι εξάλλου και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το γυναικείο φύλο χειρίζεται καλύτερα τα συναισθήματα και είναι πιο δοτικό στις σχέσεις. Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να κάνουν σε μια σχέση. Θέλετε να δείτε ποια είναι αυτά;

Δεν λένε ποτέ ψέματα για τα συναισθήματά τους. Οι δυναμικές γυναίκες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και αναμένουν από το σύντροφό τους να κατανοήσει τις ανάγκες τους.

Δεν γκρινιάζουν. Κι όμως οι δυναμικές γυναίκες δεν τα πάνε καλά με την κρεβατομουρμούρα. Γνωρίζουν επίσης πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουν χώρο στη σχέση και να εμπιστεύονται το σύντροφό τους.

Διάβαστε εδώ: Απαντάμε στο αιώνιο ερώτημα: Τελικά υπάρχει γυναικεία φιλία;

Δεν συγχωρούν την απιστία. Οι δυναμικές γυναίκες επιλέγουν να αποχωρήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν διαπιστώσουν πως ο σύντροφός τους τις απατάει. Δεν συγχωρούν την απιστία ακόμα και αν το έτερο ήμισυ υπόσχεται πως δεν θα το ξανακάνει.

Δεν φοβούνται να χωρίσουν. Οι δυναμικές γυναίκες δεν έχουν τη σχέση ως δεκανίκι, εάν δεν περνάνε καλά θα φύγουν.

Δεν επιμένουν να κάνουν πράγματα μαζί με το σύντροφό τους, εφόσον εκείνος δεν θέλει. Για παράδειγμα εάν δεν θέλει να βλέπει ρομαντικές ταινίες, δεν τον πιέζουν αλλά κανονίζουν να πάνε με μια φίλη τους. Αναγκάζοντας το σύντροφό σας να κάνει πράγματα που δεν θέλει το μόνο που πετυχαίνετε είναι να νιώθει  ασφυκτικά στη σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα