WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4+1 μυστικά των ζευγαριών που μένουν για πάντα μαζί


30 Ιανουαρίου 2019

joanna-nix-621491-unsplash.jpg

Όσοι βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση θα συμφωνήσουν πως χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια μυστικά των ζευγαριών που μένουν για πάντα μαζί και ίσως δεν τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορεί μια σχέση να επιβιώσει όταν υπάρχει ζήλια

Πάντα ρωτάνε το σύντροφό τους πώς πήγε η ημέρα του. Ακόμα και εάν νιώθετε πως κανένας δε νοιάζεται για όσα κάνετε, τουλάχιστον στο τέλος της ημέρα γνωρίζετε πως ο σύντροφό σας όχι μόνο νοιάζεται, αλλά θα ήθελε να μάθει λεπτομέρειες.

Αποδέχονται πως μια σχέση έχει και υποχρεώσεις. Ίσως να μη θέλετε να κάνετε ό,τι θέλει ο σύντροφό σας, ωστόσο για να είστε για πάντα μαζί πρέπει να δεχτείτε πως έχετε και εσείς κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στη σχέση.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορεί μια σχέση να επιβιώσει όταν υπάρχει ζήλια

Κάνουν μικρές εκπλήξεις. Επιλέγοντας να του κάνετε καθημερινές εκπλήξεις του δείχνετε πως τον σκέφτεστε και τον αγαπάτε.

Χρησιμοποιούν συχνά τη λέξη «σ αγαπώ». Αυτή η λέξη είναι μικρή αλλά με μεγάλη δύναμη. Κανένας δεν βαριέται να ακούει πως τον αγαπάνε.

Αγαπάνε άνευ όρων. Μερικές τα πράγματα είναι τόσο απλά που μόνο η αγάπη αρκεί για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.