WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η φράση κλειδί που δείχνει πως σας απατάει


5 Ιουνίου 2019

001-2exp.jpg

Απιστία: ένα τεράστιο κεφάλαιο που γεννάει χιλιάδες ερωτήματα. Μήπως φταίει η πολυγαμική φύση των αντρών για την απιστία; Μπορεί μια σχέση να επιβιώσει μετά από μια απιστία; Μπορεί να ισχύουν όλα ή και τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Διαβάστε εδώ: 5 χαρακτηριστικά που θέλουν οι άντρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους

Σε αυτό όμως που συμφωνούν οι περισσότεροι είναι πως συνήθως το θύμα δεν το μαθαίνει ποτέ, ή το μαθαίνει πάντα τελευταίο. Εάν λοιπόν έχετε υποψίες πως ο σύντροφό σας, σας απατάει μπορείτε να του κάνετε το παρακάτω τεστ.

Ρωτήστε τον ευθέως εάν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του και αν πάρετε την επιθετική απάντηση «Είσαι τρελή/ος» τότε έχετε ήδη ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σας.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Όπως φαίνεται πρόκειται για τη φράση κλειδί που σχεδόν κάθε άπιστος ξεστομίζει προκειμένου να αποκρύψει τις πράξεις του αλλά και για να μεταφέρει το πρόβλημα στη/ο σύντροφο του, ότι δηλαδή έχει χάσει τα μυαλά του. Είναι οι δύο λέξεις που προσπαθούν να κάνουν τον άλλο να αισθανθεί άσχημα και να κάνουν τον ίδιο να φανεί πως είναι αθώα περιστέρα και απολύτως πιστός. Εάν λοιπόν ακούσετε αυτή τη φράση από το στόμα του, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την μικρή σας έρευνα για να μάθετε την αλήθεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.