4 λόγοι για να κάνετε σχέση με έναν νεότερο άντρα

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
priscilla-du-preez-9vhpckymsh0-unsplash.jpg

Η σχέση με έναν νεότερο άντρα έχει προνόμια και μειονεκτήματα, αλλά τελικά αξίζει. Ας πούμε, είστε 32 και εκείνος είναι 26. Οι φίλοι και οι γονείς σας θα μπορούσαν να πουν ότι είστε τρελές και η σχέση σας δεν έχει μέλλον.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Θα προσπαθούσαν να σας πείσουν ότι ένας νεότερος άντρας δεν είναι έτοιμος για μια μακροπρόθεσμη σχέση και ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του. Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα σας πουν το ίδιο. Στην πραγματικότητα όμως ένας νεότερος άνθρωπος μπορεί να είναι πιο έτοιμος για γάμο από έναν μεγαλύτερο.

Η πίεση της κοινωνίας επηρεάζει αρνητικά πολλά ζευγάρια, όπου οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες από τους άνδρες. Αν λοιπόν έχετε συναντήσει έναν νεαρότερο άντρα και έχετε αμφιβολίες, απλά συνεχίστε την ανάγνωση και θα δείτε πως η σχέση σας έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Ωριμάζετε πιο γρήγορα. Όταν είστε σε σχέση με έναν μεγαλύτερο άνθρωπο, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε όλες τις ευθύνες γι 'αυτόν. Όταν όμως βρίσκεστε σε σχέση με έναν πιο νέο άντρα, ίσως είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμβιβασμός, ωστόσο για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μαθαίνετε πώς να εξημερώνετε το θυμό σας, να εκφράζετε τη γνώμη σας χωρίς δράματα και να πώς να λύνετε τα προβλήματα χωρίς να παίζετε το παιχνίδι σιωπής. Όντας μεγαλύτερες σε ηλικία, αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερη ευθύνη και αυτό σας καθιστά πιο ώριμες. Εξάλλου, είναι νεότερος και μπορεί να μην είναι τόσο έμπειρος όσο είστε εσείς, όταν πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων.

Διαβάστε εδώ: Γιατί κάνουμε καλύτερο σεξ το καλοκαίρι

Σας κάνει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Εντάξει πάντα φροντίζετε τον εαυτό σας. Ωστόσο όταν είστε σε σχέση με έναν νεότερο, διπλασιάζετε τις προσπάθειες και αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο το πώς να είστε ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές.

Σας εμπνέει να ζήσετε. Ένας νεότερος άνθρωπος είναι πιο δραστήριος και διασκεδαστικός από έναν μεγαλύτερο. Θα σας δείξει πολλές νέες δραστηριότητες και πράγματα για να δοκιμάσετε και ποτέ δεν θα βαρεθείτε μαζί του. Από την άλλη πλευρά, θα μοιραστείτε τα δικά σας χόμπι που έχετε εγκαταλείψει πριν από μερικά χρόνια λόγω μιας πολυάσχολης ζωής. Οι νεότεροι άντρες ξέρουν πώς να ζήσουν τη ζωή στο μέγιστο παρά το άγχος και τα προβλήματα. Την επόμενη φορά που θα έχετε προβλήματα με τη ζωή ή την εργασία σας, ένας νεότερος σύντροφος θα βρει την καλύτερη λύση για εσάς.

Κάνει τη ζωή σας πιο φωτεινή. Εάν είστε τυχερές και έχετε συναντήσει έναν νεότερο σύντροφο, η ζωή σας θα αλλάξει δραστικά. Οι γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του '20 ή στις αρχές της δεκαετίας του '30 έχουν συνηθίσει στη ρουτίνα και σε βαρετές βραδιές. Ένας νεότερος άνθρωπος θα κάνει τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και το πνεύμα σας θα αναζωογονηθεί.

Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα όσο αφορά τη σχέση με έναν νεότερο άντρα, αλλά δεν πρέπει να σας απογοητεύσουν. Μόλις τον ερωτευτείτε, θα δείτε πώς εσείς και η ζωή σας θα αλλάξετε προς το καλύτερο. Απλά μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να καταστρέψουν την ευτυχία και την αγάπη σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.