WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποια στάση στο σεξ αγχώνει και τα δυο φύλα


24 Ιουλίου 2019

Ποια στάση στο σεξ αγχώνει και τα δυο φύλα

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτοί είστε στους πειραματισμούς όσο αφορά τη σεξουαλική σας ζωή, μπορεί κάποιες στάσεις να σας κάνουν να νιώθετε λιγότερο άνετοι σε σχέση με κάποιες άλλες.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Συγκεκριμένα μια νέα έρευνα από τη φαρμακευτική Superdrug διαπίστωσε ότι το 87% των ανθρώπων σε σχέση έχουν μερικά πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν άβολα.

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα ζήτησε από 1.000 άνδρες και γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι γενικά ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στάσεις με τους συντρόφους τους. Ωστόσο, οι ερωτηθέντες σημείωσαν ότι νιώθουν άγχος όταν κατά τη διάρκεια του σεξ έμπαιναν στη μέση ερωτικά παιχνίδια . Και ενώ οι περισσότεροι ήταν έτοιμοι να δοκιμάσουν νέες στάσεις, μια συγκεκριμένη ήταν λιγότερο ελκυστική και για τα δυο φύλα. Και αυτή ήταν η στάση 69,με το 42,7% των αντρών και το 56,8% των γυναικών να αξιολογούν τη συγκεκριμένη στάση ως την πιο άβολη.

Διαβάστε εδώ: Μελέτη αποκαλύπτει πως τα περισσότερα ζευγάρια δεν φιλιούνται πριν κοιμηθούν

Το πρωκτικό σεξ και το kneeling wheelbarrow που μεταφράζεται γονατιστό καροτσάκι είναι η δεύτερη και η τρίτη πιο άβολη και αγχωτική στάση. Όσο για τις πιο άνετες στάσεις οι περισσότεροι δήλωσαν ότι προτιμάνε το ιεραποστολικό, τη στάση σκυλάκι και τη στάση καουμπόισσα.

Όποιες και εάν είναι οι προτιμήσεις σας δεν πρέπει να νιώθετε περίεργα, αντιθέτως είναι σημαντικό να εκφράζετε τα θέλω σας και να είστε ανοιχτοί στις συζητήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τη σεξουαλική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε με το σύντροφό σας και να δοκιμάζετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.