Αυτές είναι οι 3 λέξεις που θα φέρουν ευτυχία στον γάμο σας

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019

Κι όμως μόνο τρεις απλές λέξεις μπορούν να μεταμορφώσουν μια σχέση. Εάν και εσείς χρησιμοποιείτε τις παρακάτω λέξεις στη σχέση σας, τότε είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. 

Συγχώρεση 

Πολλά διαζύγια πιθανώς προκύπτουν από το γεγονός ότι τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν μάθει να συγχωρούν. Το να συγχωρούμε δεν σημαίνει αδυναμία, αντιθέτως είναι σημάδι αληθινής αγάπης.
 

Επικοινωνία 

Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε μερικές φορές να μιλάμε χωρίς να λέμε πολλά για τίποτα, και ότι η επικοινωνία μεταξύ ενός ζευγαριού δεν είναι ανάλογη με τον αριθμό των λέξεων που ανταλλάσσονται. Προκειμένου να μιλήσουμε για την αγάπη, πρέπει να ξεκινήσουμε ακούγοντας ο ένας τον άλλον. Πολλά ζευγάρια παραπονιούνται για έλλειψη διαλόγου, αλλά λίγα για την έλλειψη ακρόασης. Αλλά η απουσία ακρόασης ακυρώνει τον διάλογο.

Αγάπη 

Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο αφιερώνουμε στο σύντροφό μας, θα πρέπει να εκφράζουμε καθημερινά την αγάπη μας σε εκείνον. Οι ειδικοί των σχέσεων μας προειδοποιούν ότι ένας από τους πιο κοινούς λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια είναι επειδή ένας από τους τους δυο δεν λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται.