Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα: Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για το «ισχυρό φύλο»

The Jennettes
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Σήμερα, το «ισχυρό φύλο» έχει την τιμητική του, καθώς σε 70 χώρες του πλανήτη γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1999 σε νησιά της Καραϊβικής με σκοπό την υπενθύμιση της συνεισφοράς του άντρα στον ανθρώπινο πολιτισμό. 

Ο Sigmund Freud κάποτε διατύπωσε τη μόνη ερώτηση, για την οποία δεν βρήκε ποτέ απάντηση, «Τι είναι αυτό που στα αλήθεια, θέλουν οι γυναίκες;». Πιθανότατα δεν είχε συνυπολογίσει ότι πολλές γυναίκες έχουν την ίδια ακριβώς απορία για τον ανδρικό πληθυσμό. Με αφορμή την ημέρα, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που δεν γνωρίζαμε για το ανδρικό φύλο για να βρούμε όλες τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

It is a man's world

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, ο πλούτος και η ομορφιά μιας γυναίκας μπορεί να βλάψουν τον εγωισμό ενός άντρα, ο οποίος θέλει σχεδόν πάντα να φαίνεται ανώτερος της συντρόφου του. Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί ενδιαφέρον σύμφωνα με έρευνα, είναι ότι μια γυναίκα μπορεί να προβλέψει με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί ο άντρας της από το πόσο αστείος είναι. 

Περνώντας σε επόμενη επιστημονική διαπίστωση, πέρα από το γυναικείο φύλο, πολλές φορές, και το ανδρικό, προσποιείται την ευχαρίστηση και τον οργασμό στο κρεβάτι ενώ συνολικά ο μέσος άντρας έχει 14 ερωμένες στη ζωή του, τη στιγμή που οι ερωτικοί σύντροφοι για τις γυναίκες δεν ξεπερνούν τους 7.

Επιστρέφοντας στα πρώτα στοιχεία, μπορεί ο πλούτος και η ομορφιά μιας γυναίκας να «κομπλάρουν» έναν άντρα, αλλά σίγουρα οι άντρες έλκονται από τις δυναμικές γυναίκες. Μετά το σεξ, η εγκεφαλική δραστηριότητα του ανδρικού φύλου τους οδηγεί για ύπνο μέσω της ωκυτοκίνης! Εάν έχετε περιέργεια να καταλάβετε γιατί σχεδόν κανένας άντρας δεν φιλάει την κοπέλα του μετά το κρεβάτι, η απάντηση βρίσκεται πίσω από την έκκριση της ορμόνης, που ονομάζεται προλακτίνη.

Όλοι οι άντρες βλέπουν ταινίες πορνό περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Επάνω στο θέμα, επιστημονική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Montreal έχει διεξάγει σχετική έρευνα, ψάχνοντας τους άντρες που δεν έχουν δει ποτέ τέτοιες ταινίες και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανείς επάνω στον πλανήτη Γη, που να μην έχει δει. 

Περνώντας σε μια ακόμη επιστημονική διαπίστωση, το αντρικό φύλο είναι πιο επιρρεπές στη βία εναντίον των γυναικών. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2007, το 75% των εγκληματιών ήταν άντρες ενώ μόνο το 20%, γυναίκες. Ωστόσο, ξέρουμε πως κανένας αληθινός άντρας δεν πρέπει να μάχεται απέναντι σε μια γυναίκα.

Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι άντρες βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο να σας προσεγγίζουν. Περιμένουν ένα χαμόγελο ή ένα σημάδι διαθεσιμότητας που θα καταφέρει να τους ξεκλειδώσει προκειμένου να βρουν τα θάρρος να σας μιλήσουν. Με λίγα λόγια, βοηθήστε τους για να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε το ενδιαφέρον τους. 
Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί όλα καλύτερα!