WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κάνετε σεξ


4 Δεκεμβρίου 2019

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κάνετε σεξ

Παρά τη θεωρία ότι το πρωί είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε σεξ, οι ειδικοί έχουν άλλη άποψη, απατώντας πως η καλύτερη στιγμή είναι στις 3:00 τα ξημερώματα.

Και εάν αναρωτιέστε γιατί αυτή την ώρα θα κάνετε καλύτερο σεξ, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως στις 3:00 μ.μ. οι γυναίκες  έχουν υψηλά επίπεδα ορμονών κορτιζόλης, πράγμα που τις κάνει πιο ενεργητικές και σε εγρήγορση. Επίσης οι άνδρες έχουν μια αύξηση στα οιστρογόνα (η γυναικεία ορμόνη που συναντάται και στους άνδρες), με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Γνωρίζουμε ήδη ότι μόνο οι μισές γυναίκες  είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμού από τη διείσδυση και μόνο. Και σύμφωνα με τους ειδικούς το πρωί είναι λιγότερο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση. 

Δυστυχώς όμως η ώρα 3:00 μ.μ. είναι ένας εξαιρετικά άβολος χρόνος για τους περισσότερους ανθρώπους να κάνουν σεξ, εκτός αν είστε βραδινοί τύποι. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.