WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Squirting: Μάθετε τα πάντα για το νέο καυτό θέμα στον κόσμο του σεξ


17 Δεκεμβρίου 2019

Squirting: Μάθετε τα πάντα για το νέο καυτό θέμα στον κόσμο του σεξ

Κάποιοι το έχετε ακούσει, αρκετοί το έχουν βιώσει, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να το ζήσουν. Ο λόγος γίνεται για το squirting που έχει λάβει διαστάσεις αστικού μύθου. 

Τα δεδομένα μάλιστα του PornHub από το 2010 έως το 2019 αποκαλύπτουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για βίντεο με θέμα το squirting. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτός ο όρος; Σε κανονικές συνθήκες είναι ο συνηθισμένος οργασμός της γυναίκες κατά τη διάρκεια του οποίου δεν εκκρίνεται εμφανής ποσότητα υγρού από τα γεννητικά της όργανα.

Όμως σύμφωνα με τους ειδικούς, λανθασμένα το squirting έχει συνδεθεί με τον γυναικείο οργασμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο squirting, τα δεδομένα αλλάζουν και η γυναίκα εκκρίνει σημαντική ποσότητα υγρών από τους ουρηθρικούς αδένες κατά τη διάρκεια του οργασμού. Τα υγρά αυτά είναι άχρωμα, άοσμα και εκτινάσσονται με ορμή από τον κόλπο σε βαθμό που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μοιάσουν με πίδακα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αυτό συμβαίνει, η γυναίκα νομίζει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα για την ανάγκη της.

Πώς θα το πετύχετε; Η αλήθεια είναι πως όποια τεχνική και αν χρησιμοποιήσετε δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να πετύχετε το squirting. Γενικά πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να υπάρξει ερεθισμός στο σημείο G, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του εσωτερικού του κόλπου και του τραχήλου.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με ειδικές τεχνικές τις οποίες ασκούν οι άνδρες, μπορούν να προκαλέσουν squirting σε γυναίκες. Όμως όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι εικασίες και δεν έχει κάτι αποδειχτεί. Το σίγουρο είναι πως είτε έχετε squirting, είτε όχι, θα έχετε οργασμό, εκτός κι αν συντρέχουν άλλοι σωματικοί ή ψυχολογικοί λόγοι.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.