WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ με πιο νέους άντρες


18 Ιανουαρίου 2020

Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ με πιο νέους άντρες

Πάντοτε υπήρχαν ζευγάρια που η γυναίκα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τον άντρα, όμως αυτό έγινε πιο πολύ της μόδας το 2009 με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Cougar Town. 

Στη συνέχεια, το 2017 ο Emmanuel Macron εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Δεν αποτελεί λοιπόν περίεργο το ότι οι ερευνητές ασχολήθηκαν με αυτό το φαινόμενο. 

Μια μελέτη που έγινε στην Γαλλία πήρε συνέντευξη σε 55 γυναίκες ηλικίας 30 έως 60 ετών, οι οποίες είχαν σχέση με νεότερους άντρες. Η επιλογή των συντρόφων τους περιελάβανε διάφορους παράγοντες: εμφάνιση, νοημοσύνη, ευγένεια, οικογενειακό υπόβαθρο και αίσθηση χιούμορ. 

Οι κυριότεροι λόγοι που οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες προτιμούν μικρότερους άντρες σύμφωνα με την μελέτη είναι το σεξ και το ότι νιώθουν πιο επιθυμητές. Πολλές μάλιστα ανέφεραν πως στο παρελθόν είχαν υποτιμηθεί από τους προηγούμενους εραστής που είχαν την ίδια ή μεγαλύτερη ηλικία από εκείνες. 

Το σεξ λοιπόν παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου, αφού όπως ανέφεραν πολλές γυναίκες, οι μικρότεροι άντρες είναι πιο ανοιχτοί στις οδηγίες που τους έδιναν, με αποτέλεσμα να ευχαριστιούνται και οι δυο την σεξουαλική πράξη. Ως εκ τούτου οι γυναίκες που είχαν μικρότερους σε ηλικία άντρες είχαν περισσότερους οργασμούς, σε σχέση με εκείνες που είχαν ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 25% περίπου των γυναικών έρχονται σε οργασμό μόνο από τη σεξουαλική επαφή. Το υπόλοιπο 75 τοις εκατό χρειάζονται προκαταρκτικά, όπως φιλιά, αγκαλιές, χάδια, μασάζ. Και οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο συνεργάσιμοι οσο αφορά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με μελέτες η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που είχαν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες ένιωθαν πολύ καλά και μάλιστα πολλοί εξέφρασαν και ευγνωμοσύνη για τις συγκεκριμένες σχέσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.