WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς; Ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους άνδρες


25 Ιανουαρίου 2020

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς; Ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους άνδρες

Εάν είστε γυναίκα μπορεί να κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο γιατί έχετε και εσείς κάποτε προσποιηθεί οργασμό. Εάν από την άλλη μεριά είστε άνδρας, τότε ίσως πιστεύετε πως σας έχουν παραπλανήσει. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα οργασμός και προσποίηση αφορά και τα δυο φύλα. 

Τι παρακινεί όμως τις γυναίκες και προσποιούνται έναν οργασμό; Σύμφωνα με κάποιες μελέτες οι γυναίκες προσποιούνται….

Προς όφελός τους.

Ο πιο δημοφιλής λόγος για τον οποίο μια γυναίκα θα προσποιηθεί οργασμό, είναι για να δώσει στον άνδρα μια ώθηση του εγώ του και να τον βοηθήσουν να φτάσει και εκείνος στην απόλυτη ευχαρίστηση. Με αυτόν τον τρόπο οι άνδρες νιώθουν ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους και έτσι κάνουν καλύτερο σεξ.

Για να τελειώσει πιο γρήγορα η πράξη.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο δεύτερος πιο δημοφιλής λόγος για τον οποίο οι γυναίκες προσποιούνται, είναι απλώς για να λήξουν την ερωτική πράξη πιο γρήγορα. Όταν το σεξ είναι βαρετό, όχι και τόσο καλό, οι γυναίκες χρησιμοποιούν την ευκαιρία να πουν ψέμματα, για να σταματήσουν την πράξη. 

Για να μην υπάρχει αμηχανία. 

Για μερικές γυναίκες μια από τις καλύτερες στιγμές είναι οι αγκαλιές μετά το σεξ. Και αν γνωρίζουν κάποιον λίγο καιρό ή είναι η πρώτη φορά μαζί του, τότε προσποιούνται οργασμό για να γλυτώσουν την αμηχανία και να απολαύσουν τις στιγμές μετά το σεξ.

Για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. 

Ο τέταρτος πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς είναι γιατί απατούν τον σύντροφό τους. Η λογική πίσω από αυτό είναι πως εάν δείχνουν ότι ευχαριστιούνται ακόμα το σεξ, τότε ο σύντροφός πιστεύει πως δεν υπάρχει λόγος να απιστήσουν. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.