WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Micro-dating: Η νέα μέθοδος που βοηθάει τα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά


3 Φεβρουαρίου 2020

Micro-dating: Η νέα μέθοδος που βοηθάει τα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει την εποχή μας είναι η «έλλειψη χρόνου». Τρέχετε για να προλάβετε τα πάντα: τις υποχρεώσεις στη δουλειά, στο σπίτι, το μεγάλωμα των παιδιών…Και τότε είναι που συνειδητοποιείτε πως δεν έχετε χρόνο για τον σύντροφό σας. 

Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείτε γιατί μια καινούρια μέθοδος, που ονομάζεται micro-dating, σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Το micro-dating αφορά μικρές στιγμές που κλέβεις χρόνο μέσα στη μέρα, προκειμένου να δεις τον άλλον και να τον περάσετε μαζί. Αυτό μπορεί να συμβεί πιο έντονα σε περιόδους που κάποιος από τους δύο τρέχει λίγο παραπάνω με την δουλειά. 

Για παράδειγμα μπορείτε να περάσετε πέντε λεπτά στο κρεβάτι πριν σηκωθείτε και ξεκινήσετε την ημέρα σας. Θα μπορούσατε επίσης να περάσετε μαζί το lunch break της δουλειάς ή να συναντηθείτε αμέσως μετά το σχόλασμα για έναν σύντομο καφέ, πριν συνεχίσετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Οι τρόποι που θα επιλέξετε εξαρτώνται από το πρόγραμμα τόσο το δικό σας όσο και του συντρόφου σας και το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσουν να μην απομακρυνθείτε.

Όλα τα ζευγάρια περνούν από περιόδους στη ζωή τους που είναι απασχολημένα και δυσκολεύονται πολύ να βρουν χρόνο για να βρεθούν λίγο μόνοι τους. Είτε επειδή έχουν ένα μωρό, είτε επειδή κάποιος ξεκίνησε μια νέα δουλειά ή έχει ένα πρότζεκτ να διεκπεραιώσει κ.ο.κ. Και σίγουρα το micro-dating δεν μπορεί να μειώσει την ανάγκη που έχετε να βλέπετε πιο συχνά τον σύντροφό σας, μπορεί όμως να σας βοηθήσει να είστε σε μια μικρή έστω επαφή μαζί του στην καθημερινότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.