WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 πράγματα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας ακόμα και αν είστε σε σχέση


5 Μαρτίου 2020

4 πράγματα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας ακόμα και αν είστε σε σχέση

Η ύπαρξη μιας σχέσης έχει πολλά οφέλη: τη συντροφικότητα, την οικειότητα, μια ζεστή αγκαλιά…. Αλλά ενώ υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για την εξεύρεση μιας ευτυχισμένης σχέσης, είναι επίσης σημαντικό να επιτευχθεί ισορροπία ανάμεσα στην καλλιέργεια της σχέσης σας και τη διατήρηση ενός βαθμού ανεξαρτησίας.

Είναι ζωτικής σημασίας να βρίσκετε χρόνο να κάνετε πράγματα μόνοι σας, χωρίς τον σύντροφό σας. Γι αυτό και παρακάτω θα δείτε 6 πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, ενώ βρίσκεστε σε σχέση.

 

Απολαύστε ένα χόμπι

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα αγαπημένο χόμπι, απλά δεν έχουν βρει τον χρόνο για να το ξεκινήσουν. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να το κάνετε και θα διαπιστώσετε πως θα σας φέρει μεγάλη χαρά, την οποία θα μεταφέρετε και στο σπίτι.

Μείνετε μερικές ώρες μόνοι σας

Αυτές οι κλεμμένες στιγμές της μοναξιάς μπορεί να είναι σωτήριες στην εποχή μας που είναι τόσο απαιτητική. Τι ώρες που βρίσκεστε εντελώς μόνοι σας χαλαρώνετε και ξεφεύγετε από τον πολυάσχολο πρόγραμμά σας. 

Βρείτε χρόνο για φίλους 

Έρευνες δείχνουν πως η έξοδος με φίλους μειώνει το στρες και αυξάνει τη μακροζωία. Γι αυτό να βρίσκετε πάντα χρόνο για να βγαίνετε με την παρέα σας. 
 

Πηγαίνετε μόνοι σας για φαγητό

Πάρτε μαζί σας ένα βιβλίο και φάτε σε ένα όμορφο εστιατόριο παρέα με τον εαυτό σας, διαβάζοντας το βιβλίο σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.