WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μερικοί άνθρωποι θα σας αγαπήσουν μόνο όταν σταματήσετε να τους αγαπάτε


10 Μαρτίου 2020

Μερικοί άνθρωποι θα σας αγαπήσουν μόνο όταν σταματήσετε να τους αγαπάτε

Μερικοί άνθρωποι δεν θα σας εκτιμήσουν μέχρι να φύγετε. Όταν δεν τους δίνετε πλέον την υποστήριξη που θεωρούν δεδομένη, όταν δεν τους γράφετε πλέον τα όμορφα μηνύματα που αγνοούσαν πάντα, όταν δεν τους υποδέχεστε με μια αγκαλιά και όταν δεν τους ξαναπάρετε τηλέφωνο. 

Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο τους αγαπήσατε μέχρι να τους αφήσετε. Θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν την προσοχή σας μόνο όταν σταματήσετε να ασχολείστε μαζί τους και όταν δεν σπεύδετε να τους βοηθήσετε κάθε φορά που το έχουν ανάγκη.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να σας κερδίσουν μόνο αφού σας έχουν ήδη χάσει, όταν συνειδητοποιήσουν ότι έχετε άλλες επιλογές, όταν συνειδητοποιήσουν ότι κάποιος άλλος θα σας αγαπήσει περισσότερο, όταν συνειδητοποιήσουν πόσο εγωιστές ήταν.

Μερικοί άνθρωποι θα τους λείψετε μόνο όταν τους ξεχάσετε. Όταν ξεχάσετε να γιορτάσετε τα γενέθλιά τους, όταν ξεχάσετε το αγαπημένο τους τραγούδι, τα μυστικά τους, όταν πρέπει να πετάξετε μακριά τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.