WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει ξεχωριστός


11 Ιουνίου 2020

Πώς θα κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει ξεχωριστός

Ως γυναίκα, μπορεί να έχετε ζητήσει από τον σύντροφό σας να σας δείχνει την αγάπη του. Ίσως του ζητήσατε να σας πει τους λόγους για τους οποίους σας αγαπά. Αλλά σας έχει περάσει ποτέ το μυαλό σας ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει και εσείς να δείξετε αγάπη σας; 

Εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δείξετε αγάπη στον σύντροφό σας, τότε εδώ είναι μερικοί τρόποι για να το πετύχετε.

Να είστε πιο στοργικές.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε αγάπη στον σύντροφό σας είναι να είστε στοργικές και γενναιόδωρες απέναντί του. Μπορείτε να του δώσετε ένα απαλό φιλί στο μάγουλο το πρωί, πριν φύγετε για δουλειά. Μπορείτε επίσης να του στείλετε μερικά τρυφερά μηνύματα και να ενθαρρύνετε τη διάθεσή του όταν είναι αναστατωμένος. 

Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας.

Είναι σημαντικό να γνωστοποιήσετε την αγάπη σας για τον σύντροφό σας, καθώς αυτό βοηθά στην ενίσχυση της σχέσης. Η επικοινωνία των συναισθημάτων σας μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. 

Κάντε του κομπλιμέντα πιο συχνά.

Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν θέλουν να λαμβάνουν φιλοφρονήσεις; Κάντε στον σύντροφό σας ένα κομπλιμέντο και θα δείτε πως θα νιώσει ξεχωριστός και ότι τον αγαπάτε.

Ενθαρρύνετέ τον για την επίτευξη των στόχων του.

Η ενθάρρυνση είναι ένας άλλος τρόπος για να νιώσει ο σύντροφός σας ότι νοιάζεστε για εκείνον.  Εάν υποστηρίζετε τις αποφάσεις του, θα του δείξετε πόσο πολύ σας ενδιαφέρει. 

Μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

Μην του ζητήσετε να αλλάξει την προσωπικότητά του μόνο και μόνο επειδή θέλετε να τον δείτε να ανταγωνίζεται το άντρα της φίλης σας. Αντ 'αυτού, μπορείτε να τον βοηθήσετε να είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού του. Πείτε του ότι νιώθετε περήφανες για εκείνον. 

Όταν εκφράζετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, έρχεστε ακόμα πιο κοντά και διατηρείτε ζωντανή τη σπίθα στη σχέση σας. Φυσικά όλη αυτή η έκφραση συναισθημάτων και θαυμασμού πρέπει να είναι αμφίδρομη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.